Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Nooit meer scheren!

  De zomer is weer voorbij. Alle ongemakken van het vele scheren liggen nog vers in ons geheugen. Ongewenste haargroei is voor veel mensen een bron van irritatie. Jeuk, bultjes, stoppeltjes: het houdt maar niet op.

  Tegenwoordig hoeft dat niet meer. Al na een paar behandelingen met de LightSheer diodelaser behoren niet alleen deze irritaties tot het verleden, maar je krijgt er ook een prachtig gladde huid voor terug. De winterperiode is de meest geschikte periode om te beginnen met een laserbehandeling. Start je nu, dan ben je in het voorjaar van 2020 bevrijd van ongewenste haargroei. De LightSheer Duet diodelaser, waar specialiste Laura Koning mee werkt, is een van de meest geavanceerde apparaten voor haarreductie. De LightSheer produceert een zeer geconcentreerde lichtstraal die de haarwortel vernietigt zonder schade aan te brengen aan de huid. Ongewenste haargroei is op die plaats vervolgens niet meer mogelijk.

  Uniek koelsysteem
  Ook beschikt de LightSheer laser over een uniek koelsysteem, waardoor de huid tijdens het vrijkomen van de laserenergie tot 5°C wordt gekoeld. Doordat de laserstraal een doorsnede heeft van 1 vierkante centimeter, kunnen veel haarzakjes tegelijktijdig worden vernietigd. Hierdoor is het mogelijk om grote gebieden zoals de oksels of de bikinilijn, maar ook hele armen en benen te behandelen. Door de hoge effectiviteit van de diodelaser zijn slechts 4 tot 6 behandelingen nodig. De behandeling is niet pijnvrij, maar Laura zorgt ervoor dat je verblijf in haar salon Bare Beauty toch aangenaam is.

  Wat is het verschil tussen laser en IPL?
  Laser heeft een unieke golflengte, speciaal gericht op het pigment van de haar. Laserlicht heeft een vaste breedte en vaste diepte van 4 mm, waardoor je met een zeer gerichte straal licht het pigment in de haar verwarmt. De flitslampen van IPL zenden een mix van vele soorten licht uit en werken niet uitsluitend op het pigment, maar ook op het vocht en de rode bloedlichaampjes in het bloed. Hierdoor gaat een deel van het licht verloren en wordt er dus minder warmte afgegeven aan de haar. IPL komt niet altijd op de diepere plaatsen bij de haarvaatjes, simpelweg omdat het flitslicht van IPL niet heel gericht geplaatst kan worden. Daardoor is laserontharing duurzamer en effectiever.

  De beste laser
  Het succes van een laserbehandeling hangt vooral af van de apparatuur waarmee er gewerkt wordt. Laura werkt met de Light Sheer diodelaser, ook wel de ‘Rolls Royce onder de laserapparatuur’ genoemd. Deze laser heeft het FDA-keurmerk, een Amerikaans keurmerk dat aangeeft dat het apparaat niet alleen veilig gebruikt kan worden, maar ook aangeeft dat de apparatuur werkelijk doet wat het belooft. In dit geval: permanente ontharing. Daarnaast is de deskundigheid van de behandelaar absoluut een pre. Laat je voorafgaand aan de behandeling goed informeren over de mogelijkheden en de beperkingen van laserontharen. Een intakegesprek bij Bare Beauty is gratis en geheel vrijblijvend.

  De voordelen van permanente laserontharing
  – Voor altijd van jouw ongewenste haargroei af
  – Nooit meer last van stoppeltjes en scheerirritaties
  – Geen ingegroeide haartjes en ontstekingen aan de haarwortels
  – Een gladde en egalere huid
  – Besparing van tijd en geld op scheerproducten

  Laserontharing in het gelaat wordt vergoed door de zorgverzekeraar.

  Over Bare Beauty
  Laura Koning, oprichter en eigenaresse van Bare Beauty: ‘Net als zoveel mannen en vrouwen heb ik me jarenlang geërgerd aan mijn lichaamsbeharing. Scheren veroorzaakte ingegroeide haren en ontstekingen en sneller dan gewenst kwamen de stoppels alweer naar boven. Om te kunnen harsen, moet je de haren zeker een week laten staan; iets wat met mooi weer natuurlijk geen optie is. En ontharen met de Epilady is vooral pijnlijk. Op een zekere dag was ik er klaar mee. Ik liet me uitgebreid informeren en maakte een afspraak bij een laserstudio. Het resultaat was zó geweldig, dat ik na afloop van de behandeling besloot om van laseren mijn beroep te maken. Na mijn opleiding in de ontharingstechnieken IPL en laser heb ik in 2013 de deuren van mijn ontharingsstudio in Sportcentrum De Club in Assendelft geopend.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply