Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Nooit meer terug’
  Rate this post

  Half april 2012 ben ik teruggekomen van een vakantie in Turkije met een buurvrouw. Toen ik de vakantiefoto’s zag, ben ik zó geschrokken van mijzelf, dat ik gelijk een afspraak heb gemaakt bij Fonny Freek, Cambridge Weight Plan consulente. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak bij haar en ben eind april 2012 gestart met het Cambridge 500 programma (3 shakes op een dag).

  De eerste 2 weken vond ik het moeilijkst, maar daarna kreeg ik steeds meer energie. Al snel was er 5 kilo af, wat voor mij een goede stimulans was om door te gaan. En na een paar weken voelde ik me er prima bij. Wat mij het meest verbaasde, terwijl ik maar 3 shakes op een dag naar binnen kreeg, was dat ik me zo verschrikkelijk goed en vol energie voelde, en samen met de steun van mijn consulente kon ik het goed volhouden. Mijn doel was om 25 kilo af te vallen, maar ik ben doorgegaan. Begin oktober 2012 gingen wij met ons gezin en opa en oma op vakantie. Daarna zou ik gaan afbouwen met het dieet, maar door omstandigheden op onze vakantie hebben we een snelle afbouw moeten doen.
  Ik ben langzaam weer ‘normaal’ gaan eten. Mijn eetpatroon heb ik helemaal omgegooid, en ik eet nu heel gezond, maak keuzes en sla ook vaak iets af (lekkere dingen), waar ik totaal geen moeite meer mee heb. Ook drink ik nog steeds minimaal 3 liter water op een dag.
  Het is nu inmiddels ruim 3 jaar geleden dat ik 41 kilo ben afgevallen en ik ben nog steeds op gewicht! Ik voel me er heel gelukkig en fantastisch bij, ik draag nu maat 36/38 en hoop dat ook zo te houden!
  Ik wil ook graag Fonny Freek extra bedanken voor haar steun, en wat een lieverd is zij! Ik wil nooit meer terug naar mijn oude gewicht, en als ik 5 jaar op gewicht ben, wil ik graag een feestje geven om dat te vieren met een aantal vrouwen!

  – Joyce

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply