Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Nooit meer uitgelopen eyeliner!
  Rate this post

  Of je nou de hele zomer aan het zwembad van een zonnige camping te vinden bent, naar een buitenlandse stad gaat of lekker in Nederlandse kust gaat, je wilt je deze zomer écht geen zorgen maken over je make-up.

  Ieder jaar is het hetzelfde verhaal: wenkbrauwen die ineens hun ware aard laten zien na een verkoelende duik of doorgelopen eyeliner door de hitte in de stad. Daar moet toch een oplossing voor zijn…

  Huidvriendelijk
  Die oplossing is er! Permanente make-up (PMU) zorgt ervoor dat je de hele zomer zeker weet dat je er op je best uit ziet! Zelfs ‘s ochtends vroeg of als je net uit de douche bent gestapt. PMU is een methode waarbij met een ultradun, steriel naaldje een huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de bovenste laag van je huid wordt aangebracht. Het resultaat blijft lange tijd mooi, maar je moet erop rekenen dat de PMU één maal per jaar een touch-up nodig heeft.

  De mogelijkheden
  PMU kan op verschillende plekken in je gezicht worden toegepast. Je kunt kiezen voor natuurlijke wenkbrauwen in 3D hairstrokes of voor een mooie Ombre techniek(schaduw). We overleggen altijd wat het beste bij je past en wat je wensen zijn. Op je ooglid kun je kiezen voor verschillende eye-liners in diverse kleuren en diktes. Ook een ‘wing’ behoort tot de mogelijkheden. Permanente lipliner of volledig ingevulde lippen zijn ook mogelijk. Hierdoor lijken je lippen voller. PMU loopt niet uit, en dat is natuurlijk ideaal in de zomer. Daarnaast is het ook een goede oplossing wanneer je door een visuele beperking moeite hebt jezelf op te maken of als je allergisch bent voor gewone make-up.

  Gecertificeerd specialist
  Annelies Maas is specialist op het gebied van PMU. Ze legt uit hoe een behandeling in haar salon eruitziet: ‘Eerst vindt er een intakegesprek plaats. Vervolgens kiezen we samen de pigmentkleur en de vorm voor het mooiste en meest natuurlijke resultaat. Dan ga ik aan de slag. Een aantal weken later herhalen we de behandeling, zodat het lang mooi blijft zitten. Het mooiste is om de make-up ieder jaar te laten opfrissen voor een langdurig mooi resultaat.’

  Zo blijft jouw PMU de hele zomer mooi
  1. Gebruik een goede zonnebrandcrème van minimaal factor 50
  2. Vermijd de zon als hij op zijn krachtigst is
  3. Draag een zonnebril
  4. Vermijd peelings en zuurhoudende schoonheidsbehandelingen rondom de ogen en lippen

  Over Annelies Maas
  Al 25 jaar is Annelies Maas professional in permanente make-up. Dat is de basis voor haar opleidingsinstituut en behandelcentrum én jouw garantie voor betrouwbaarheid, deskundigheid, kwaliteit en hygiëne.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply