Rate this post
 • Nooit meer uitgelopen eyeliner!
  Rate this post

  Of je nu de hele zomer aan het zwembad van een zonnige camping te vinden bent, in een buitenlandse stad gaat vertoeven of lekker naar de Nederlandse kust gaat, je wilt je deze zomer écht geen zorgen maken over je make-up.

  Ieder jaar is het hetzelfde verhaal: wenkbrauwen die ineens hun ware aard laten zien na een verkoelende duik of doorgelopen eyeliner door de hitte in de stad. Daar moet toch een oplossing voor zijn!

  Huidvriendelijk
  Die oplossing is er. Permanente make-up (PMU) zorgt ervoor dat je de hele zomer zeker weet dat je er op je best uit ziet! Zelfs ‘s ochtends vroeg of als je net uit de douche bent gestapt. PMU is een methode waarbij met een ultradun, steriel naaldje een huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de bovenste laag van je huid wordt aangebracht. Het resultaat blijft drie tot vijf jaar zichtbaar, dus je kunt er ook ver na de zomer nog van genieten!

  De mogelijkheden
  PMU kan op verschillende plekken in je gezicht worden toegepast. Je kunt kiezen voor natuurlijk ingevulde wenkbrauwen of 3D hairstrokes. Op je ooglid kun je kiezen voor verschillende lijntjes op een ‘wing’ liner. Ook een permanente lipliner of volledig ingevulde lippen zijn mogelijk. Hierdoor lijken je lippen voller. PMU loopt niet uit, en dat is natuurlijk ideaal in de zomer. Daarnaast is het ook een goede oplossing wanneer je door een visuele beperking moeite hebt jezelf op te maken of als je allergisch bent voor gewone make-up.

  Gecertificeerd specialist
  Jeanette is gecertificeerd specialist op het gebied van PMU. Ze legt in het kort uit hoe een behandeling in haar GGD erkende salon eruit ziet: ‘Eerst vind er een intakegesprek plaats. Vervolgens kiezen we samen de pigmentkleur en de vorm voor het mooiste en meest natuurlijke resultaat. Dan ga ik aan de slag. Vijf of zes weken later herhalen we de behandeling zodat het lang mooi blijft zitten.’ Jeanette adviseert daarnaast om de make-up ieder jaar te laten opfrissen voor een langdurig mooi resultaat. ‘Ik stuur altijd een jaar nadat je langs bent geweest een herinnering, daar hoef je dus zelf niet aan te denken!’

  Zo blijft jouw PMU de hele zomer mooi:
  1. Gebruik een goede zonnebrandcrème van minimaal factor 50
  2. Vermijd de zon als hij op zijn krachtigst is
  3. Draag een zonnebril
  4. Vermijd peelings en zuurhoudende schoonheidsbehandelingen rondom ogen/lippen

  Over Salon Jeanette
  Salon Jeanette staat voor huidverjonging en huidverbetering. Jeanette verzorgt intensieve behandelprogramma’s om de huid te verbeteren in korte tijd. Ze is altijd op de hoogte van de nieuwste producten en innovaties op het gebied van huidverjonging, huidverbetering (met of zonder apparatuur), permanente make-up en visagie. Jeanette geeft, op afspraak, vrijblijvend een gratis huidadvies voor huidverjongingsbehandelingen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply