Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Nu écht af van die ellendige vetophopingen!
  Rate this post

  Misschien herken de situatie wel. Al met de zomer in je hoofd, besluit je rond januari wat gezonder te eten en meer te sporten. Dit in de hoop dat hiermee dat buikje, die lovehandles of zwembandjes eindelijk je lichaam verlaten, en plaatsmaken voor een strak figuur. Na vier maanden bikkelen en op worteltjes knagen ben je wat kilo’s kwijt en is je conditie aanzienlijk verbeterd. Maar die vetophopingen? Die zijn er nog wel.

  De bovenstaande situatie is helaas herkenbaar voor veel vrouwen. Maar gelukkig bestaat er tegenwoordig een effectieve methode voor figuurverbetering: de Cryo21. Tijdens deze behandeling werk ik met een kop die een temperatuur heeft van -10 graden Celsius. Door deze kop met de hand over het te behandelen gebied te bewegen, gaat je huid binnen no time van een temperatuur van 34 graden Celsius naar 4 graden. Omdat je vetcellen niet tegen deze kou kunnen, is het effect dat ze gaan kristalliseren. Vervolgens verlaten deze vetcellen je lichaam op een natuurlijke manier. In totaal kun je namelijk wel één tot twee kledingmaten slanker worden en mooiere lichaamscontouren krijgen. In totaal verlies je wel tot 3 centimeter vet.

  Het nieuwste van het nieuwste
  Als één van de eerste klinieken in Nederland heb ik in januari 2019 het nieuwste van het nieuwste op het gebied van cryotherapie geïntroduceerd: de Arctik21. Dit apparaat werkt volgens nagenoeg dezelfde principes als de Cryo21, en is speciaal geschikt voor de wat vollere dames. Met Arctik21 kunnen namelijk ook grotere lichaamsoppervlakten behandeld worden, zoals de buik, de rug en de benen. De resultaten zijn spectaculair: het lichaam kan prachtig gemodelleerd worden. Zo kun je bijvoorbeeld weer een echte taille krijgen! Het apparaat is zo effectief omdat het kou met infrarood combineert. De grote behandelingskop heeft een temperatuur van -20 graden. Je vetcellen krijgen niet alleen een schok van de kou, maar ook van de warmte die door de infrarood vrijkomt. Hierdoor zal het proces van het kristalliseren van de vetcellen sneller verlopen. Niet alleen raak je vet kwijt, ook je huid wordt mooi glad en strak. Je zult dus ook minder last hebben van putjes en deukjes. Met de Arctik21 kun je per behandeling maar liefst 3 tot 6 centimeter kwijtraken! Welke vorm van behandeling geschikt is voor jou en je wensen, wordt met jou afgestemd en vastgelegd in het behandelplan.

  Voor jou!
  Wil jij éindelijk van je probleemgebieden af? Kies dan ook voor plaatselijke figuurverbetering zonder een zware operatie te ondergaan en ga voor cryotherapie! De behandeling wordt helemaal afgestemd op jouw type figuur, en is absoluut niet pijnlijk. Al na één behandeling is het prachtige resultaat – een gestroomlijnd figuur – al te zien!

  Welke voordelen heeft cryotherapie?
  De voordelen van cryotherapie zijn eindeloos! Zo komen er geen operatie of injecties aan te pas. Daarnaast doet de behandeling geen pijn, loop je geen littekens op en is er ook geen hersteltijd. Verder kan bijna élk probleemgebied behandeld worden. Niet alleen je lovehandles, buikje, billen en benen, maar óók bijvoorbeeld je taille, rijbroek en rug. Daarnaast kunnen slappe gebieden van je gezicht behandeld worden, zoals de kin, het gelaat en de hals. Verder geniet je van een blijvend resultaat én een strakkere en stevigere huid. Daarnaast kun je, afhankelijk van de methode, wel 1 tot 6 cm vet verliezen per behandeling!

  Bij de specialisten van JV Clinic kun je terecht voor de volgende behandelingen:

  – Cryotherapie / afslanken
  – Rimpelinspuiting
  – Definitief ontharen
  – Huidverbetering
  – Permanente make-up
  – Huidverjonging
  En nog veel meer!

  Met 35 jaar ervaring in het vak én als ondernemer weet Jeanette Veldhuizen precies waar ze het over heeft. Bij 35 jaar houdt het voor haar beslist niet op en ze zit dan ook nog boordevol plannen voor de toekomst. Eén van haar plannen is kennis met anderen delen. Daarom vertelt Jeanette in elke editie van ForYou Magazine over een specifieke behandeling die je kunt ondergaan in haar kliniek.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply