Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Nu écht goed voor jezelf blijven zorgen
  Rate this post

  Ken je dat gevoel dat je nog zoveel moet? Ik denk dat iedere vrouw dat wel herkent. Even werken, even de was ophangen en dan ook nog even boodschappen doen, en dan tussendoor brengen we ook nog de (klein)kinderen naar de sport.

  Daarnaast willen we zelf ook nog fit blijven en er leuk blijven uitzien. We verwachten ook van onszelf dat we een leuke partner en vriendin zijn. Maar dames: hoeveel ballen willen wij hooghouden (op onze boobies na)? Ik merk dat ik af en toe doodmoe van mijzelf word, en dan ga ik het liefst even op mijn yoga-matje een beetje zen zitten zijn… Iedereen in mijn omgeving weet dat ik een fervent ­yoga-beoefenaar ben, en mijn mat leert mij dan ook dat ik dingen moet loslaten, hoe moeilijk dit dan ook is. Mijn matje leert mij dan ook sommige situaties even van de andere kant te bekijken.

  Maar ondanks de drukte in mijn leven vind ik het wel belangrijk dat ik goed voor mijzelf blijf zorgen, want als ik goed voor mijzelf zorg, ben ik ook een leukere persoon voor anderen, wat op zich voor hen ook veel prettiger is, hahaha.

  Maar wat ís ‘goed voor jezelf zorgen’? Het klinkt allemaal logisch om goed voor jezelf te zorgen, maar in werkelijkheid blijkt dit toch wel tegen te vallen, omdat wij vrouwen snel geneigd zijn om onszelf weg te cijferen voor onze omgeving. En dat zien wij in de lingeriewinkel dan weer terug als wij met onze soortgenoten in de paskamer staan, hahaha. Want ja, daar horen wij vaak dan de verhalen dat wij toch maar snel een goedkoop bh’tje hebben gekocht bij een andere winkel, met als gevolg dat deze niet prettig zit. Dan worden wij constant geconfronteerd met dit nare ding, want hij zit niet lekker, de bandjes zakken steeds af en hij kruipt omhoog. De bh leeft gewoon een eigen leven.

  Maar ik vraag dan aan deze vrouwen: ‘Waarom koop je dan niet gelijk een goede bh bij een lingeriespecialist?’ Eigenlijk weten ze daar dan niet gelijk het antwoord op, en uiteindelijk zeggen ze dan: ‘Verkeerde zuinigheid!’ Deze vrouwen gaan dan uiteindelijk wel naar huis met een prettig zittende bh, en beloven ons beter voor hun boobies te gaan zorgen en voortaan gelijk naar ons toe te komen.

  Maar ik weet hoe dat gaat: door de drukte in ons leven en van onze omgeving zetten wij onszelf na loop van tijd weer op een zijspoor: eerst even boodschappen, even de was ophangen en dan nog even snel werken. Dus dames: laten we nu écht goed voor onszelf blíjven zorgen. En alles begint bij de basis: jouw eigen persoonlijke lingerie.

  Nou, ik kruip weer even op mijn matje, lieve dames, en hoop jullie snel te zien bij ons in de lingeriewinkel.

  Veel liefs, of zoals wij zeggen in de yoga: ‘Namasté’!
  – Lida van Lavida

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply