Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Nu ben ik gelukkig met mijn eigen spiegelbeeld!’
  Rate this post

  Mijn problemen met mijn gewicht zijn ontstaan na de geboorte van mijn 2 kinderen. Vanaf dat moment begon ik met jojo’en, en altijd kreeg ik bonus-kilo’s na wederom een strenge lijnpoging. Welk dieet ik ook probeerde: ik werd er niet gelukkig van.

  Tot ik op een vrije dag een keer naar het programma ‘Koffietijd’ zat te kijken. Daarin vertelden consulenten en cliënten over het Cambridge Weight Plan, waarmee zij succesvol waren afgevallen. Ik werd nieuwsgierig en bekeek dit item vol interesse. Ik zag dat de mensen begeleid werden door ervaringsdeskundigen! Iedereen zag er stralend uit met flink minder gewicht. Mijn aandacht hadden ze. Ik dacht: ‘Dat wil ik ook!’

  Nadat ik weer eens gefrustreerd voor de spiegel had gestaan, was ik er helemaal klaar mee. Ik ben gaan zoeken op internet wat het CWP nu eigenlijk allemaal inhield en waar de dichtstbijzijnde consulente was. Niet meer nagedacht; het was tijd voor actie. Ik heb direct een bericht gestuurd en binnen een week kon ik al bij de consulente terecht. De knop ging om!

  Samen met Roos Zantkuyl heb ik besloten om Cambridge-800 te gaan volgen. Ik ging 2 maaltijden vervangen met een Cambridge-maaltijd en at 1 reguliere maaltijd per dag. Het grote voordeel hiervan is, dat ik zo een gezonde maaltijd met mijn gezin kon mee-eten, en ook ging ik nadenken over een gezond voedingspatroon. De Cambridge-maaltijden smaken goed en er is voldoende variatie. Zeker nu er sinds kort 2 nieuwe smaken zijn bij gekomen: heerlijke smoothies! Het is voor mij prima vol te houden. Als ik eens een dagje uit ga, dan stop ik gewoon een reep of een kant-en-klaar maaltijd in mijn tas. Ook daar ervaar ik geen belemmeringen in.

  Ik kijk uit naar mijn wekelijkse weegafspraken bij Roos. Zij weet mij zonodig op te beuren en te motiveren. Vol positieve gedachten ga ik dan naar huis en kan ik er wederom tegenaan. Waar ik ook zo blij van word, zijn de complimenten vanuit mijn omgeving en de kleinere kledingmaten die ik nu pas. En wat denk je van de energie die ik nu heb! Er is 23 kilo af en dat sjouw ik niet meer mee, en dat is te merken!

  Ik ben nog niet op mijn streefgewicht, maar ik ben ervan overtuigd dat ik dat ga halen. Ik heb mijn zelfvertrouwen terug en ik word nu zó gelukkig van mijn eigen spiegelbeeld. Ik loop te stralen en dat valt op! Ik beveel het Cambridge Weight Plan en mijn consulente Roos Zantkuyl van harte aan.

  Nu nog mijn laatste overtollige kilo’s wegwerken en ik ga dit jaar met een gezond gewicht de feestdagen in. Ik verheug mij er nu al op om mooi uitgedost met mijn familie deze dagen te vieren. Straks heeft iedereen als goed voornemen ‘afvallen’, maar ik ga met een gezond gewicht het nieuwe jaar in. Mijn voornemen is dan om dit gezonde gewicht te gaan vasthouden, maar ook daar gaan Roos en CWP bij helpen.

  – Irma Bouman (44 jaar)-

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply