fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Nu IPL, straks altijd gladde benen

  Je hebt ongeveer 100.000 haren op je lichaam. De meeste daarvan zitten gelukkig op je hoofd, maar ook veel haren zitten op plekken waar je wat minder blij mee bent. Puilt jouw badkamer inmiddels uit van de scheermesjes, pincetten, harsstrips en ontharingscrèmes? Dan is het tijd voor een permanente oplossing! Laat de lente nou het perfecte moment zijn om ongewenste haargroei definitief aan te pakken!

  Waarom juist nu? Hoewel jij je misschien pas druk gaat maken over je haargroei als je weer met blote benen of in bikini over het strand gaat flaneren, is de lente uitermate geschikt om je benen alvast zomerklaar te maken. Je benen zitten op dit moment nog voornamelijk verstopt in lange broeken. Hierdoor komt er weinig zonlicht op je huid. Vanwege het risico op pigmentvlekken na een behandeling die haar definitief verwijdert, is het verstandig om zonlicht te vermijden. Hier hoef je je nu dus niet druk over te maken.

  Altijd mooie benen
  De oplossing die jou altijd mooie gladde benen bezorgt, is IPL. ‘IPL’ staat voor ‘Intense Pulsed Light’. Bij deze methode wordt hoogenergetisch gepulseerd licht gericht op de huid van het te behandelen gebied. Hierdoor wordt er warmte opgewekt in de haarzakjes en de haarstamcellen. Deze worden in één lichtflits vernietigd, waarna ze nooit meer een haartje kunnen produceren (mits ze in de groeifase zitten). Alleen de haartjes die in de groeifase zitten, kunnen verwijderd worden. Doordat elk haartje zich in een andere groeifase bevindt, zijn er meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld zijn er 10 behandelingen nodig met een tussenpoos van 4 weken voor het gezicht en 8 weken voor het lichaam.

  Op elk deel van je lichaam
  De hoeveelheid haargroei en de locatie van het haar is voor iedereen verschillend. Als je IPL overweegt, is het daarom belangrijk om je goed te laten informeren. Op élk deel van je lichaam is het mogelijk om ongewenste haargroei te behandelen: oksels, bikinilijn, benen en óók in je gezicht!

  IPL is niet geschikt als je witte, grijze of blonde haren hebt, omdat er te weinig pigment in de haren zit, en de methode die haren niet kan aanpakken. Gelukkig kun je in dat geval geholpen worden met elektrische epilatie. Het voordeel van elektrische epilatie is dat deze methode geschikt is voor álle haar- en huidtypen.

  Annelies van Os is sinds 1970 schoonheidsspecialist. In 1980 is ze haar eigen praktijk gestart. Je kunt bij haar terecht voor een ontspannende gezichtsbehandeling, ontspannende en helende massages (waaronder Shiatsu-massage) en het definitief laten verwijderen van ongewenst haar.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply