Rate this post
 • Nu ook behandelingen met botox en fillers
  Rate this post

  Sinds kort zijn Salon Bellezza, hét adres voor allerlei beautybehandelingen, maar ook spraytanning, en Care4Skin, praktijk voor huid en oedeem waar je terechtkunt voor vele klachten rondom je huid te ­vinden onder hetzelfde dak.

  Bellezza werkt sinds kort samen met de Skindoctor. Op een aantal dagen in het jaar kun je in de salon en praktijk terecht bij drs. Claire Demmendal. De cosmetisch arts heeft haar opleiding Geneeskunde gevolgd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na haar opleiding is zij vijf jaar als arts in de dermatologie werkzaam geweest. Sinds 2012 is Claire als cosmetisch arts werkzaam. Zij is verbonden aan de NVCG en BIG-geregistreerd. Sinds november 2014 is zij eigenaar van SkinDoctor en doet zij cosmetische en medische huidverbeterende behandelingen. Je kunt bij haar terecht voor vele verschillende behandelingen, zoals botox en fillers. Op de dagen waarop drs. Demmendal aanwezig is, kun je terecht voor vrijblijvend advies en eventueel, indien gewenst, ook direct behandeld worden.
  Voor eigenlijk alle zaken rondom huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging is dit nu jouw adres. Van beautybehandelingen tot aan medische klachten: wij zijn er voor jou! Je krijgt altijd vrijblijvend advies en kwaliteit voor betaalbare prijzen. Kijk op de website voor alle mogelijkheden en de data waarop Claire aanwezig is.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply