Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Nu op twee locaties
  Rate this post

  Het is heerlijk om een lekkere massage te ondergaan. Het is niet alleen pure ­ontspanning, maar kan ook heel ­therapeutisch werken. Je kunt daarbij denken aan klachten als onder meer slapeloosheid, hooikoorts, opvliegers en hoofdpijn. Sinds kort kun je hiervoor ook in Reek terecht.

  ‘En dan heb je, als je bijna je 5-jarig bestaan gaat vieren met je praktijk Via de Voeten, ineens ook een praktijk in Reek’, lacht Erna Hodenius. ‘De naam dekt de lading inmiddels al lang niet meer. Maar Via de Voeten reflextherapie en
  massages wel. Heb je er een hekel aan dat iemand aan je voeten zit? Geen probleem. Ik kan ook werken op je gezicht of handen. En heb je rugklachten, dan is het mogelijk om een heerlijke rugmassage te krijgen waar ik de problemen op zoek en verhelp. Naast het op de rug werken kan ik ook op je handen werken om de rugproblemen te verhelpen. Magic? Nee hoor. Er zitten corresponderende zones op de handen net zoals ze op de voeten zitten. Maar ik kan ook specifiek spieren of zenuwen op de rug of nek aanpakken.

  Een lichaamsmassage om heerlijk bij te komen na een stressvolle periode is ook mogelijk. Ik ben van alle markten thuis. En sinds kort dus op twee verschillende locaties’, besluit Erna.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply