Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ik heb nu wel een tevreden baby
  Rate this post

  De enige manier waarop je baby aan kan geven dat hij buikpijn heeft, is huilen. Maar wat kun jij je daar machteloos en radeloos door voelen. Wat je ook doet, niets lijkt te helpen, want ook na die schone luier, andere voeding en eindeloos troosten blijft je kindje intens verdrietig.

  Als jij buikpijn hebt, neem je wellicht een pijnstiller, maar daar los je ten eerste het probleem niet mee op en ten tweede wil je jouw baby nog niet dergelijke middelen blootstellen. Er moet toch een andere manier zijn om je kindje te helpen? Gelukkig is die er inderdaad: NEI, Neuro Emotionele Integratie, een methode die het beste haalt uit de accupunctuur, bio-kinesiologie, neurowetenschappen en toegepaste psychologie. Met deze unieke, holistische methode kunnen fysieke klachten op een bijzondere en plezierig manier worden aangepakt en binnen korte tijd opgelost. Bij zowel kinderen als volwassenen.
  Aan de hand van spiertesten wordt achterhaald wat de grondslag vormt voor de klacht en wanneer deze ontstaan is. In de praktijk komt het erop neer dat je aan de hand van de uitslag van de test te horen krijgt welke voeding je je kind het best kunt geven en soms zelfs op welke tijdstippen. De resultaten zullen je verbazen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply