Rate this post
 • O jee, acne!
  Rate this post

  Je huid is je grootste orgaan. Je wilt die daarom goed verzorgen. Als je huid gezond is, zit je letterlijk en figuurlijk goed in je vel. Maar wat als acne roet in het eten gooit?

  Acne is een huidaandoening die optreedt zodra talgklieren en haarzakjes verstopt raken met olie, oftewel talg, en dode huidcellen. Symptomen van acne zijn puistjes, mee-eters en een vette glans. Acne komt vooral voor op het gezicht, de borst, de bovenkant van de rug, en de schouders. Puistjes op de rug komen ook veel bij volwassenen voor. Dit wordt ook wel ‘bacne’ (back acne) genoemd.

  Acne kan het heel vervelend zijn. Het geeft bijvoorbeeld emotionele en psychosociale problemen bij veel pubers en jongvolwassenen. Dit gaat vaak gepaard met schaamte. Maar in sommige gevallen leidt acne tot angstgevoelens, depressie of een minderwaardigheidscomplex.

  Bij Beauty Lounge Susan behandelen we acne met de producten van Dermalogica. Dit merk heeft een speciale lijn voor de jonge huid: Clear Start. De producten zijn gecreëerd door de professionele huidexperts van Dermalogica. Zo weet je zeker dat jouw huid de juiste verzorging krijgt. In onze salon zijn we gespecialiseerd in het aanpakken van puistjes en mee-eters. Samen zorgen we voor een gezonde huid!

  Susan Dijkhuis

  Clear Start
  De acnebehandeling start met de productlijn van Clear Start, met moisturizers, exfolianten, toners, maskers en cleansers die speciaal zijn ontworpen om de jonge huid, die gevoelig is voor onzuiverheden zoals mee-eters, puistjes en overtollig talg, dagelijks gezond te houden.

  Wil je advies voor je huid en huidverzorging? Maak een gratis afspraak voor een intake van 30 minuten. Wil je meteen een behandeling? Dan kun je een acnebehandeling boeken via de website.

  Naast verschillende huidbehandelingen kun je bij Susan ook terecht voor:
  – Permanente make-up
  – Harsen & waxen
  – Brows & lashes
  – Manicure & cosmetische voetverzorging
  – Lichaamsbehandelingen

  Over Susan
  Na haar opleiding tot schoonheidsspecialiste deed Susan eerst werkervaring op in een andere salon, maar op een gegeven moment gaf dit haar niet meer genoeg voldoening. Dus besloot ze daarna om andere schoonheidsspecialisten op te leiden. Dit deed ze met veel plezier, tot ze de kans kreeg haar eigen salon te runnen: Salon Jula. Susan is nu helemaal op haar plek en ze doet niks liever dan elke dag lekker bezig zijn. Daar krijgt ze de meeste energie van, want ze kan de hele dag door mensen helpen het beste uit zichzelf te halen. Naast huidverbetering biedt ze ook nog vele andere behandelingen aan. Van permanente make-up tot waxen en spray tan: ze kan overal bij helpen. Met haar behandelingen kan Susan jou laten stralen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply