Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • O nee, ik word kaal!
  Rate this post

  Als je last hebt van haaruitval of dunner wordend haar, dan kun je daar erg ­onzeker van worden. Misschien ben je wel bang dat het nooit meer goedkomt met jouw kapsel. Gelukkig kan je deze angst snel van je af zetten,want er zijn tegenwoordig prachtige oplossingen voor jouw haarprobleem zijn. Doordat ze natuurlijk ogen, zal niemand zien dat jij een haarwerk draagt.

  Haaruitval kan ontstaan door verschillende aandoeningen en ziekten, waaronder alopecia, erfelijke kaalheid en kanker. Wat de oorzaak ook is, feit blijft dat haarverlies een enorme impact op je leven kan hebben. Samen met mijn professionele team doe ik er alles aan om jou een passende oplossing te bieden. Hiermee willen we een stukje van jouw zorg wegnemen en krijg je je zelfverzekerdheid weer terug. Als één van de grootste haarwerksalons in Nijmegen
  hebben we ruime ervaring en gaan we uiterst professioneel en discreet te werk.

  Onze haarwerken zijn gemaakt van echt haar, synthetisch haar of een
  mix van microfibervezel. We hebben volledige haarwerken, maar ook haarstukjes die geschikt zijn voor gedeeltelijke haaruitval. Naar welke variant jouw keuze uitgaat, is heel persoonlijk. Als je bij ons langskomt, nemen we alle tijd om samen te kijken wat jouw behoeften zijn en welke onze mogelijkheden wij ­hebben. Privacy is zeer belangrijk bij ons in de salon.
  We willen dat jij je op je gemak voelt en je nergens voor hoeft te schamen. Wij begrijpen wat je doormaakt en we zijn er voor 100% voor jou.

  Ook bij andere hoofdhuidproblemen kunnen wij je helpen. Als je kampt met roos, psoriasis of een droge of vette hoofdhuid, bieden we effectieve behandelingen met de dermatologische productlijn Mediceuticals. Met de speciale scoop kan de juiste diagnose worden gesteld en kan de conditie van je hoofdhuid en haren regelmatig gecontroleerd worden. Mediceuticals biedt cleansers, shampoos, conditioners en maskers die ondersteunend werken bij het herstel van jouw hoofdhuid. Je kunt Mediceuticals ook gebruiken vóór of na een chemotherapie.

  Ik ben al 30 jaar kapster en sinds 10 jaar haarwerkspecialist. Je kan dus gerust zeggen dat ik een passie voor haar heb! Het vak verveelt nooit en het geeft ontzettend veel voldoening om mensen te helpen. Ik zie mijzelf dit gerust tot aan mijn pensioen doen.

  – Anita Elings

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply