Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘O, wat zag ik ertegenop’
  Rate this post

  Ik ben Danielle en was veel te zwaar, waardoor ik op de grens zat van allerlei kwalen en ziektes die een mens niet wil krijgen.

  Mei 2014. Ik heb al mijn moed bijeengeraapt en heb een afspraak gemaakt met Tamara den Boer, consulente van Straight Away in Zoetermeer. Via mijn dochter ben ik met haar in contact gekomen. Ze had gezegd dat ik best vrijblijvend langs mocht komen om eens te praten. Want dat er iets moest gebeuren met de kilo’s, stond als een paal boven water. Maar o, wat zag ik ertegenop. 30 kilo hing als een zwaard van Damocles boven mijn hoofd. Zou ik nu eindelijk de knop kunnen omzetten?
  Ik ben vol goede moed van start gegaan, maar o jee, de eerste valkuil diende zich twee weken later al aan. Toen ik inmiddels 4 kilo lichter was, brak onze vakantie aan. Wat nu? Met een heleboel Straight Away producten gingen we op pad en geloof het of niet, ik heb me best aan het programma kunnen houden. Soms de boel een beetje omgooien, omdat ik een programma had waarbij ik wel groente en een stukje vlees ben blijven eten.
  Uiteraard heb ik m’n ups en downs gehad. De verleiding ligt op de loer en ik heb er best wel eens aan toegegeven, maar altijd met mate.
  Inmiddels is het april 2015 en het is me gelukt om de 30 kilo, die ik voor ogen had, af te vallen. De opbouwende fase is goed verlopen en ik ben nu stabiel op gewicht. Ik kom nu nog wekelijks voor een gewichtscontrole bij Tamara als een steuntje in de rug. Ik ben erg blij met Tamara, die me toch steeds weer, naast het zeer belangrijke thuisfront, wist te motiveren om door te zetten. Zou ik ooit ook nog een knop kunnen vinden om te gaan sporten? Ik blijf zoeken…

  Over De Afslanksalon
  Tamara: ‘De Afslanksalon is ontstaan nadat ik zelf met Straight away 25 kilo ben afgeslankt. Dit gunde ik iedereen! Op 1 februari 2014 is De Afslanksalon in Haastrecht (mijn woonplaats) gestart en op 1 april in Zoetermeer.
  Straight away is een verantwoord dieet waar je op een gezonde manier relatief snel je kilo’s mee verliest. Je krijgt absoluut 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid binnen, zonder dat je daarbij supplementen hoeft in te nemen. Daarna begeleiden we je naar een gezond evenwichtig eetpatroon en helpen we je om je gewicht te beheersen. Straight away zit laag in zijn koolhydraten en calorieën, wat maakt dat je snel in je vetverbranding komt, wat er weer voor zorgt dat je zonder honger snel kilo’s kunt kwijtraken.’ ‘We hebben verschillende programma’s, zodat ook mensen met bijvoorbeeld diabetes type 2 het verantwoord kunnen volgen. Het komt regelmatig voor dat we mensen van de diabetes of hoge bloeddruk af krijgen! De shakes zijn gezoet met stevia en alle producten zijn aspartaamvrij! Ook zijn de producten PH-neutraal, lactosearm, glutenarm en soja-arm, waardoor ze ook geschikt zijn voor mensen met allergieën.’ ‘Alle coaches zijn ervaringsdeskundige en gediplomeerd. De rol als coach is er tijdens het dieet doordat je wekelijks op consult komt, wat overigens kosteloos is, en we wegen de kilo’s, het vetpercentage, het vochtpercentage en het orgaanvet. ‘Ook werk ik met de Universal Contour Wrap, een totale bodywrap waarbij we een garantie geven van 15 cm omvangverlies bij de eerste wrap. De techniek waarbij het hele lichaam wordt ingezwachteld met 25 zwachtels die doordrenkt zijn met mineralen en dode zee klei, zorgt ervoor dat je de afvalstoffen verliest en je huid beter wordt doorbloed en weer strakker wordt. Cellulitis en striae worden ook verminderd. Je zult merken dat je minder vermoeid bent en meer energie krijgt.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply