Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Oefeningen voor meer energie
  Rate this post

  De reguliere behandeling van kanker is ingrijpend en werkt verstorend op de natuurlijke energiesystemen van de mens. Door het doen van energie-oefeningen tijdens de behandeling zorg je voor vermindering van de bijwerkingen van bestralingen en chemokuren, heb je meer energie en eetlust, en slaap je beter.

  Energy Medicine brengt de (lichaamseigen) energieën in balans, waardoor het lichaam zichzelf kan helen. Als je energieën optimaal werken en op elkaar afgestemd zijn, voel je je vitaal, zit je vol energie, voel je je evenwichtig en is je afweersysteem krachtig. Energy Medicine werkt direct op en met het afweersysteem, dat daardoor beter gaat meewerken met de zieken­huisbehandeling. Daardoor krijg je minder last van negatieve bijwerkingen van bestraling en chemo. De oefeningen worden gedaan op individuele basis, waarbij je lichaam door middel van energietesten aangeeft wat de zwakke plekken zijn. De onderdelen of systemen die uit evenwicht zijn, worden door energietechnieken verbeterd en vervolgens opnieuw getest. Ingrid de Geus: ‘Je krijgt oefeningen mee waarmee je tussen de behandelingen zelf aan de slag kunt. Zo versterk je je eigen gezondheid versterkt en blijf je zoveel mogelijk in balans. Dan hebben de chemokuren en bestralingen een verminderd negatief effect op je algehele conditie.’ Zelfredzaamheid van cliënten en hun familie is een belangrijk onderdeel: leren wat je zelf kunt doen om je energie, of die van je zieke familielid, optimaal in balans te krijgen.
  Energy Medicine kan op elk moment voor, tijdens of na de reguliere behandeling ingezet worden. De oefeningen zijn prima te combineren met de reguliere behandelingen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply