Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ogen overal’
  Rate this post

  Wij maken vaak maanden van te voren kennis met hét bruidspaar, en een paar weken voor de bruiloft bespreken we de laatste details en wijzigingen goed door met het bruidspaar. Zo zorgen we ervoor dat op de dag zelf alles op rolletjes verloopt. Elke bruiloft is anders, en een mooie uitdaging om alles uit de kast te halen voor ons bruidspaar! Unieke spontane trouwfoto’s van hun mooiste dag, en het gevoel vastleggen zoals het die dag was: dat is ons doel!

  05:00
  Eén ding hebben al onze bruiloften gemeen: vroeg op! De wekker gaat áltijd vroeg, namelijk tussen 5 en 6 uur ’s ochtends.

  08:00
  We arriveren ruim van te voren op de afgesproken locatie, meestal rond 8 uur in de ochtend. En we starten, na een paar handen schudden, direct met fotograferen.
  We fotograferen digitaal met meerdere camera’s en lenzen. Zo zorgen we voor een helikopterview en ogen overal. Er gebeurt zoveel om ons heen waar wij direct op moeten anticiperen. Dit zijn momenten die we van te voren besproken hebben, maar ook juist die extra momenten van spontaniteit en onverwachtheid! En dan zijn er nog mensen die aan ons jasje trekken en zeggen: ‘Kun je misschien ook…?’ ‘Ja natuurlijk kunnen wij dat fotograferen.’ Juist die interactie vinden wij fantastisch!

  12:00 – 00:00
  Het grootste gedeelte van de bruiloft maken wij spontane documentairebeelden van het verloop van de dag. Denk hierbij aan veel details, momenten van emotie,
  en alle mooie momenten die spontaan ontstaan. We zijn zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig, en mengen ons op momenten dat het kan tussen de gasten.

  01:00
  We sluiten onze dag vaak thuis of in een hotel af in de late uurtjes. Voordat we gaan slapen, maken wij eerst 2 back-ups van alle foto’s. Dit zijn gemiddeld rond de
  tweeduizend foto’s voor een gemiddelde bruiloft!

  De dagen erna
  Onze voeten zijn, na een bruiloft van gemiddeld 15 uur, toe aan de nodige ontspanning. De dagen na de bruids­reportage gaan wij aan de slag met alle beelden. Gemiddeld zo’n 2000 foto’s worden bekeken, en teruggebracht naar een voorselectie van 800 à 900 foto’s. Uit de voorselectie selecteren de mooiste beelden en corrigeren deze op scherpte, kleur en contrast. Uiteindelijk blijven er ongeveer 650 foto’s per bruiloft over. Dit proces brengt 3 dagen van 8 uur nawerk met zich mee. Daarna worden de geselecteerde foto’s geëxporteerd naar bruikbare bestanden. De computer is hier ongeveer een uur mee zoet. Daarna worden alle beelden verzonden naar het bruidspaar zoals zij dit wensen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply