Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ohmpunctuur zet de juiste toon!
  Rate this post

  In een gezond en ontspannen lichaam circuleert de energie moeiteloos door. Als je lichamelijke klachten ervaart, is er vaak sprake van een disbalans of verstoring in je energiedoorstroming. Dit kan leiden tot hoofdpijn, rusteloosheid, vermoeidheid en stress, en ook tot gedragsveranderingen. 

  Al eeuwenlang wordt klank en muziek gebruikt voor ontspanning. Geluid is klank. Klank is trilling. En het effect van trilling is resonantie. Je lichaam bestaat voor 80% uit water, dus hierdoor resoneert klank en muziek diep door op celniveau. Ohmpunctuur werkt met resonantie en brengt je lijf weer in balans!

  Stemvorken, klankschalen en gongs
  De Ohmpunctuurmethode – ontwikkeld door Peter. J. Gouw – is gebaseerd op de oude Chinese acupunctuurkennis. Er wordt in plaats van naalden gebruik gemaakt van stemvorken, klankschalen en gongs. De stemvorken hebben diverse frequenties en worden geplaatst op de acupunctuurpunten en meridianen van je handen, voeten, oren en ruggenwervels. Het is een veilige, zachte en volkomen pijnloze manier van behandelen. Een ‘gewone’ stemvork wordt ingezet om muziekinstrumenten mee te stemmen op de juiste toon en frequentie. Met de Ohmpunctuurstemvorken stemmen wij direct af op jouw eigen frequentie: de natuurlijke grondtoon van jouw lichaam.

  Maar resonantie doet nog veel meer
  Het aanslaan van klankschalen, stemvorken en andere instrumenten werkt heel ontspannend op je lichaam.  Het verlicht pijn en bevordert je natuurlijke energiestroom. De trillingen kunnen ook in aanraking komen met oude pijnen en emoties in je lijf. Door deze vrij te maken, kan je energie letterlijk beter doorstromen. Hierdoor kun je optimaal gronden, ontladen en afvalstoffen kwijtraken. Dit alles activeert het natuurlijk helend vermogen van je lichaam en werkt positief in op je gevoelens. To the point! Tijdens een behandeling ervaar je een ware muzikale ontdekkingstocht.

  Ervaar zelf de kracht van deze resonantiemethode!

  Wat biedt Ohmpunctuur? 
  – Een ontspannen lichaam
  – Een energiek en vitaal gevoel
  – Meer rust in denken en voelen
  – In contact zijn met je eigen gevoelens, emoties, kracht, intuïtie
  – Een goede nachtrust en meer focus
  – Je zet stappen die je eerst niet durfde, zoals grenzen stellen en voor jezelf opkomen

  En nog veel meer…

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply