Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Omarm de winter!

    Alles in het leven is energie. Het is onzichtbaar, maar je kunt het voelen als je ervoor open staat. Als je last hebt van een winterdip, dan kan dat komen doordat de energiestroom in je lichaam geblokkeerd is. Je kunt dan allerlei klachten krijgen zoals vermoeidheid, somberheid en lusteloosheid. En dat is zonde, want de winter is een prachtig seizoen waar je van zou mogen genieten!

    Om je ook in de winter lekker in je vel te voelen, is het belangrijk dat de energie weer vrijuit door je lichaam stroomt. Met reiki, een Japanse behandelmethode waarbij de behandelaar met de handen energie doorgeeft, worden blokkades opgeheven en ontstaat er weer een energiebalans in je lichaam. Je hoeft daar zelf niks voor te doen, behalve je over te geven aan de reikibehandeling. De energie vindt zelf de juiste weg in jouw lichaam. Tijdens een reiki­behandeling kunnen er emoties loskomen en kun je warme en koude sensaties ervaren. Na de behandeling voel je vaak een diepe ontspanning die dagen kan aanhouden.

    Je zal na een aantal reikibehandelingen gaan merken dat je minder vermoeid bent en weer zin hebt om dingen te ondernemen. Dus in plaats van dat je het liefst de hele dag onder je dekbed ligt, ben je in staat om te genieten van een frisse boswandeling, een rondje schaatsen of heerlijk een chocolademelk drinken in je favoriete kroegje. In plaats van de winter te verafschuwen, ga je dit mooie seizoen én jezelf omarmen en dat voelt fijn!

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply