Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Omgaan met borstkanker

  De diagnose ‘borstkanker’ heeft een grote impact op je leven, zowel fysiek als mentaal.  Er gebeurt opeens zoveel met je en je moet in korte tijd belangrijke beslissingen nemen.  De diagnose gaat gepaard met veel emoties, zoals onzekerheid, verdriet, angst of boosheid. De behandeling kan daarbij fysiek nogal wat van je vergen. Na het voltooien van de behandeling kan het vaak moeilijk zijn om de draad van het gewone leven weer op te pakken.

  Gecertificeerd coach én ervaringsdeskundige Jacqueline Eenens: ‘Wat kan ik voor je betekenen als je wordt geconfronteerd met de diagnose ‘borstkanker’? Samen onderzoeken we waar je behoefte aan hebt. De begeleiding wordt afgestemd op jouw persoonlijke behoefte. Het is dus altijd maatwerk.

  Voel je je vaak angstig? Word je overvallen door vermoeidheid en weet je niet hoe daarmee om te gaan? Hoe krijg je de regie over je behandeling of over je leven terug? Hoe ga je om met onbegrip uit je (naaste) omgeving?  En vooral: hoe kun je leren loslaten, vertrouwen en weer genieten van het leven? Up and Up Coaching brengt rust in je leven, helpt je de regie over je leven terug te krijgen en is graag je reisgezelschap. Niet alleen tijdens, maar ook na de behandelingen voor borstkanker.’

  Ik keek erg uit naar mijn afspraak met Jacqueline Eenens van Up and Up Coaching, en wat was dit een fijn gesprek! Jacqueline omschreef het zo mooi: ‘Jij moet de berg beklimmen, maar je hoeft het niet alleen te doen.’ Dankzij Jacqueline kon ik mijn gedachten verzetten en heb ik weer wat dingetjes op een rijtje kunnen zetten.

  – M. uit Simpelveld, 35 jaar

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply