Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Omgaan met je pijn en angsten
  Rate this post

  Deze uitgave van ForYou Magazine, die je nu aan het lezen bent, heeft als thema ‘Borstkanker’. Dat vind ik wel een heel heftig thema om over te schrijven. Ik loop er dan ook al even over na te denken wat ik jou als lezer wil vertellen in dit kleine stukje.

  Het eerste wat me te binnen schiet, is dat ik niet zo vaak meemaak dat mensen met kanker zélf psychische hulp zoeken. Mensen met kanker zijn vaak zó strijdvaardig; die willen misschien niet zo graag toegeven aan hun angsten. Meestal krijg ik de mensen die om hen heen staan in begeleiding. Dan richt ik me op thema’s als acceptatie, rust, rouwverwerking en bij jezelf blijven. Groeiconsult kan echter ook heel veel bieden aan mensen die te horen krijgen dat ze kanker hebben. Want omgaan met je pijn en angsten is niet zomaar iets. Daar mag je hulp bij vragen!
  Als psycholoog, haptotherapeut en yoga­therapeut begeleid ik veel mensen met stress, angst en verdriet; ook als het om moeilijke situaties gaat. Want gevoelens hanteren is een vak op zich. Daarvoor kun je leren om je piekeren te overwinnen en je ware gevoelens te durven voelen. Vooral voelen wat er wél is en minder rationaliseren. Tegelijkertijd is het belangrijk om je angsten niet weg te stoppen, maar er juist over te praten met de mensen om je heen.

  Wij bij Groeiconsult zijn gespecialiseerd in het vak van rouwverwerking, stresshantering, voelen en communiceren. We staan dan ook met heel ons hart klaar om jou te begeleiden wanneer het piekeren in jouw leven het overneemt. Bel gerust voor een afspraak! En dat mag natuurlijk ook als het niet om kanker gaat.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply