Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Omgaan met kanker
  Rate this post

  Ben je of ken je iemand met kanker? Als je de diagnose ‘kanker’ krijgt, stort je wereld in. Je komt terecht in een overweldigende emotionele achtbaan vol angst en onzekerheden.

  Naast dit emotionele proces krijg je helaas ook te maken met veel praktische zaken, bijvoorbeeld afspraken met artsen, onderzoeken ondergaan, regelingen treffen met de
  werkgever, medicatie, diagnose, keuzes omtrent behandeling en kwaliteit van leven en communicatie met familie / vrienden. Ook het vinden van gewenste ondersteuning, het inzetten van hulpmiddelen en inzicht krijgen in het recht op vergoedingen, zijn enkele voorbeelden van het praktische regelwerk.

  Sandrine Kwast: ‘Tien jaar geleden overkwam mijn vader dit. Direct besloot ik om zijn ziekteproces te begeleiden. Dankzij mijn achtergrond als verpleegkundige begreep ik gelukkig de taal van de artsen. De organisatie en het geregel rondom zijn diagnose en behandeling bleken echter een flinke dagtaak. Achteraf besefte ik dat ik deze tijdrovende taken ook uit handen had kunnen geven. Dan had ik die kostbare tijd op een andere manier met mijn vader kunnen doorbrengen. Dit besef bracht mij op het idee om LINKinZORG op te richten. Het is mijn missie om kankerpatiënten zo optimaal mogelijk hun ziekteproces te laten doorlopen.’

  LINKinZORG biedt (verpleegkundige) voorlichting, advisering, coördinatie en begeleiding van activiteiten op gebied van gezondheidszorg rondom kanker. Neem contact op met mij voor een vrijblijvende afspraak of meer informatie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply