Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Omhul je rondingen met liefde
  Rate this post

  Als vrouw ben je gezegend met rondingen die liefdevolle omhulling verdienen. Door te kiezen voor lingerie in de juiste maat en van goede kwaliteit verbeter jij je houding én vergroot je je zelfverzekerdheid.

  Geen enkel paar borsten is hetzelfde en dat maakt het  best lastig om de juiste maat lingerie te vinden die precies past bij jouw lichaam. Veel vrouwen dragen de verkeerde  bh-maat of nemen genoegen met simpel ondergoed zonder goede pasvorm. Eeuwig zonde! Met mooie lingerie met de juiste pasvorm voel jij je vrouwelijk en dat straal je uit. Bovendien komt bovenkleding een stuk mooier uit met de juiste onderkleding.

  Lingerie is een gevoel
  De lingeriestylistes doen er alles aan om jouw borsten nauwkeurig op te meten en jou vervolgens te helpen met de juiste bh. Ans: ‘We streven ernaar om al onze klanten het gevoel te geven dat ze speciaal zijn en dat ze tevreden met mooie lingerie, bad- of nachtmode de deur uitgaan. Christianne vult aan: ‘Lingerie is voor mij een gevoel: het moet qua kleur en stijl matchen met mijn bovenkleding. Bovendien voel je direct of een bh de juiste maat en vorm heeft. Alles klopt dan simpelweg. En zo niet, dan zoeken we net zolang verder totdat het wél klopt! Ik geef onze klanten altijd mee: gun jezelf prachtige lingerie, want je bent het absoluut waard!’

  Zomertrends
  Kanten lingerie mag deze zomer weer gezien worden door jouw bovenkleding heen. Een mooi randje kant in een kek kleurtje: een beetje opvallen mág. Daarnaast zijn romantische pasteltinten weer helemaal terug van weggeweest. Ook komen botanische prints veel voorbij: bh’s en badkleding met groene bladermotieven en fleurige bloemenprints.

  Over Christianne Lingerie
  Christianne Lingerie is een lingeriebedrijf met eigentijdse topmerken, waar moeder Ans en dochter Christianne zich met hun team optimaal inzetten om vrouwen aan passende lingerie te helpen. In de winkel is een ruim assortiment lingerie, bad- en nachtmode te vinden. Merken die verkocht worden zijn onder andere: Marie Jo, PrimaDonna, Chantelle, Felina, Simone Pérèle en Anita.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply