Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Onbegrepen’ klachten?
  Rate this post

  Herken jij de volgende vage klachten en ondervind je hier veel hinder van?
  – opgezette buik, winderigheid, obstipatie, diarree of misselijkheid
  – terugkerende vaginale witte afscheiding en jeuk
  – vermoeidheid en/of slaapproblemen
  – hoofdpijn of migraine
  – down, angstig of juist opgejaagd
  – allergieën, zoals hooikoorts, astma en/of eczeem
  – moeite met afvallen
  Mogelijk heb je te maken met een candida schimmel overgroei!

  Onlangs vroeg een klant aan mij hoe ik tot de ontdekking was gekomen dat ik een candida schimmel overgroei had. Dit is een lang verhaal… Tot anderhalf jaar terug had ik dit zelf niet eens in de gaten! Geen wonder: ik wist niet eens dat het bestond… en dat als arts! Ik had verschillende ‘vage’ klachten (achteraf mijn hele leven al) die ik niet onder één noemer kon plaatsen.
  Wanneer klanten nu met onverklaarbare (lichamelijke en/of psychische) klachten bij mij komen, is er dikwijls sprake van één en dezelfde oorzaak: een candida schimmel overgroei. Vaak hebben ze al een heel (para)medisch traject afgelegd, zonder bevredigend resultaat. Als ik ze vertel dat hun klachten veroorzaakt worden door een candida schimmel overgroei, zijn ze heel verbaasd: ‘Waarom weet ik dit niet? Waarom vertelt mijn huisarts of specialist dit niet?’ Omdat candida schimmel overgroei door de reguliere sector niet erkend wordt.
  En dat terwijl toch 1 op de 4 mensen er last van heeft… De alternatieve geneeskunst erkent het wel, maar de aanpak is vaak eenzijdig.
  Candida schimmel overgroei kan meerdere oorzaken hebben én meerdere lichaamsprocessen ontregelen, waaronder je gewichtsregulatie en je hormoonhuishouding. Mijn kracht zit in een persoonlijke benadering, gebruik makende van mijn expertise als arts en voedingscoach én mijn jarenlange eigen ervaringen met candida schimmel overgroei.
  Doe gratis de online candida-test!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply