Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Onbezorgd op vakantie…
  Rate this post

  Droom jij ook alweer weg bij de gedachte aan de zomervakantie? Wacht niet te lang, want anders is jouw droomvakantie misschien al volgeboekt… Sinds af­gelopen najaar kun je in de regio Nijmegen al je reisplannen laten regelen door Wilbert Huijskens van Travel Counsellors. Wilbert heeft na ruim 10 jaar ervaring binnen de reiswereld besloten om zich als zelfstandig reisagent aan te sluiten bij Travel Counsellors.

  Iedereen is uniek. Dus waarom zou je genoegen nemen met een kant-en-klare pakketreis? Als persoonlijk Travel Counsellor kan Wilbert speciaal voor jou de vakantie van je dromen samenstellen. Een vakantie betekent namelijk voor iedereen wat anders. Van een safari in Afrika tot een duikvakantie in Azië. Een ontbijtje in New York, cocktails op een cruiseschip of een biertje op de camping. Met Wilbert kun je beschikken over je eigen ‘personal shopper’ voor reizen! Een expert die alles voor je kan regelen, precies zoals jij het wilt. Vliegtickets, verblijf, vervoer, tickets (voor bijvoorbeeld musea) en excursies: alles wordt verzorgd, tot in de kleinste details. Dat betekent geen gedoe of stress voor jou. Het enige wat jij hoeft te doen, is je koffers inpakken. De rest laat je aan Wilbert over.

  Altijd bereikbaar
  Een ander voordeel van Wilbert ten opzicht van boeken via internet of een traditioneel reisbureau is dat hij 24 uur per dag voor je klaarstaat tijdens het boeken van de reis of wanneer er onverhoopt iets misgaat. Je kunt er dan van op aan dat je problemen niet zelf hoeft op te lossen. Daarnaast is Wilbert als Travel Counsellor aangesloten bij garantiefondsen, zodat je verzekerd bent van een onbezorgde vakantie.

  De juiste kennis
  Het zoeken en boeken van een vakantie kunt je met een gerust hart aan Wilbert overlaten. Als reisspecialist en gepassioneerd reiziger beschikt hij over de juiste kennis om jou van het juiste reisadvies te voorzien. Als Travel Counsellor is Wilbert niet gebonden aan een vaste touroperator, dus ook daarin niet beperkt. Hij werkt samen met diverse lokale partners en heeft ook nog een wereldwijd netwerk van 1400 collega’s.

  Neem contact op voor een kennismaking, dan kun je met Wilbert jouw wensen bespreken. Vervolgens stelt hij een reis samen die aan al jouw wensen voldoet. Kijk voor meer informatie, blogs en klantenervaringen op www.travelcounsellors.nl/wilbert.huijskens. Juist nu zijn er interessante vroegboekkortingen. Wacht daarom niet lang; dan is jouw zomervakantie dik voor mekaar!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply