Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Onbezorgd op vakantie…
  Rate this post

  Droom jij ook alweer weg bij de gedachte aan de zomervakantie? Wacht niet te lang, want anders is jouw droomvakantie misschien al volgeboekt…

  Eveline de Bruijn-Rolvink van Travel Counsellors regelt jouw reis, of het nu gaat om die heerlijke zomervakantie of om bijvoorbeeld een stedentrip, huwelijksreis, zakenreis of wellnessreis. Ze regelt niet alleen het verblijf op de bestemming(en) zelf, maar ook eventueel het vervoer en tickets (voor bijvoorbeeld musea). Een ander voordeel van Eveline ten opzichte van boeken via internet is dat ze 24 uur per dag voor je klaarstaat wanneer er onverhoopt iets misgaat. Je kunt er dan van op aan dat je het probleem niet zelf hoeft op te lossen.
  Eveline is niet gebonden aan één vaste touroperator, dus ook daarin word je niet beperkt. Ze werkt samen met diverse locale partners in verschillende landen en is aangesloten bij garantiefondsen, zodat je verzekerd bent van een onbezorgde vakantie.
  Neem contact op voor een kennismaking, dan kun je met Eveline jouw wensen bespreken. Vervolgens stelt zij een reis samen die aan al jouw wensen voldoet. Kijk voor meer informatie, blogs en klantervaringen op www.travelcounsellors.nl/eveline.
  Juist nu zijn er interessante vroegboek­kortingen. Wacht daarom niet te lang; dan zit jouw zomervakantie gebeiteld!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply