Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Onderbroekenlol…
  Rate this post

  Tsja, als het gaat om de thematiek van deze uitgave: het gaat over lekker in je vel zitten, positiviteit, het elkaar steunen en geluk…

  Natuurlijk, Drogisterij de Hazelaar heeft daar best wel oplossingen voor die in deze omgeving kunnen ondersteunen. Zo kunnen we je heel gericht adviseren op het gebied van fysieke weerstand en het immuunsysteem, maar ook wat we kunnen doen als je wat lekkerder in het ‘mentale’ vel wilt zitten. Daarover vertellen wij je in de winkel graag meer.

  Maar deze keer kiezen wij voor een zacht omhullen…als een tweede huid beschermend tegen winterse koude en zomerse warmte, ventilerend en vochtregulerend. Oftewel: lekker in je body met Boody, eerlijk en heerlijk ondergoed en basics.

  Bamboe ondergoed heeft onze belangstelling, omdat bamboe antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen heeft. Daardoor neutraliseert het ‘geuren’. Bamboe is ook hypoallergeen en daardoor bij uitstek geschikt als je een atopische of gevoelige huid hebt. Boody is heerlijk om te dragen, ultrazacht en perfect vormgegeven, behoudt de elasticiteit en biedt zelfs bescherming tegen zonlicht (UPF50).

  In de afgelopen jaren hebben wij diverse merken en soorten uitgeprobeerd, waarbij de stof eigenlijk altijd na verloop van tijd ging ‘lubberen’. Of wij konden ons, bij nader onderzoek, niet vinden in het productieproces. Met Boody hebben wij uiteindelijk gevonden waar we al die tijd naar op zoek zijn geweest.

  Los van de geweldige kwaliteit is het ondergoed stijlvol en duurzaam met een zeer milieu- en mensvriendelijke (zonder kinderhandjes en met een eerlijk salaris) productieproces; biologisch gecertificeerd uit FSC bamboebossen, waterbesparend, snelgroeiend, zelfregenererend, met plasticvrije verpakking, minder afval en verspilling en vriendelijk gesloten kleuringprocedé (Oeko-Tex keurmerk).

  En zie je straks mensen die heel tevreden, ‘zen’ en genietend van het zijdeachtige zachte Boody gevoel de wereld in blikken, dan zou je kunnen vragen: ‘Heb jij ook je Boody aan? Fijn he?’

  team Drogisterij De Hazelaar

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply