Rate this post
 • Ondernemer in beeld
  Rate this post

  Kleding is haar passie en drie jaar geleden ging een lang gekoesterde wens, een eigen modezaak, in vervulling. ‘De tijd was er rijp voor. Ik werkte al 20 jaar in die branche en ik ben er langzaam naartoe gegroeid. Ik kan er zoveel uithalen en daar word ik heel gelukkig van. Het geeft me echt een boost en ik kan het dan ook iedereen aanraden’, vertelt Mirella van de Weerd enthousiast.

  Nieuw concept
  TOF staat voor Touch Of Fashion. ‘Ik wilde een naam die ook ergens voor staat. De naam heb ik samen met mijn man bedacht. Dat geldt trouwens ook voor mijn nieuwe zaak die op 1 september open gaat: GAAF. Dat betekent Gifts, Accessories And Fashion’, vertelt Mirella niet zonder trots. ‘GAAF is net wat anders dan TOF, maar sluit er wel goed bij aan. Wat het ook anders maakt, is de stoelverhuur op de eerste verdieping van de winkel. Daar komen een vriendin van mij, die kapster is, en een pedicure, en er is eventueel nog ruimte voor een tweede kapster en voor iemand in de salon. De ruimtes worden door ons ingericht. Je moet het zien als een soort extra showroom en het zorgt ook weer voor meer traffic in de winkel. Net als bij TOF, verkoop ik bij GAAF het liefst merken die je verder in Alphen nog niet vindt, zoals Zusss, Pepe Jeans, Juul & Belle, Nordal Denmark en Puur Zeep. En er komt een shop-in-shop met de nieuwe lifestylelijn van het kledingmerk YaYa. Het wordt echt een winkel waar je terechtkunt voor een gave woonaccessoire of een mooi cadeautje, dat dan ook nog eens heel leuk voor je wordt ingepakt.’

  Gezelligheid
  Mirella is een echt gezelligheidsmens. Haar gezin en familie, die veel voor haar doen en altijd voor haar klaarstaan, zijn heel belangrijk voor haar. ‘Ik heb een dochter van 13 en een zoon van 10. Net als mijn man staan ze helemaal achter me. Dat is geweldig. Ik ben echt van de genietmomenten. Bijvoorbeeld na het werk met het gezin en/of vrienden naar het strand en daar dan samen wat eten. Heerlijk’, verzucht Mirella met een stralende glimlach. ‘Ik heb veel vriendinnen, waarmee ik regelmatig uit eten ga of ergens iets ga drinken. Ik houd van gezelligheid en dat vind je ook duidelijk in TOF en GAAF terug. Ze stralen een gezellige sfeer uit, maar ook eerlijkheid en enthousiasme. Misschien zijn we soms wel eens té enthousiast’, grijnst Mirella. ‘Maar dat krijg je wanneer je er met heel je hart voor gaat.’

  Personalia
  Naam: Mirella van de Weerd
  Leeftijd: 42 jaar
  Relatie: getrouwd
  Eigenaar: TOF (november 2013) en GAAF (september 2016)

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply