Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ondersteuning bij het herstel
  Rate this post

  Als je te maken krijgt met kanker, staat je leven stil. Je ondergaat diverse behandelingen, waarbij je te maken krijg met spanningen, stress en pijn. Met voetreflexzonetherapie kun je je lichaam laten ontspannen en bijwerkingen van behandelingen laten aanpakken.

  Je voeten zijn onderverdeeld in verschillende zones die corresponderen met het lichaam. Door het behandelen van deze zones gaat er een stimulerende werking uit naar het corresponderende deel. Blokkades worden opgeheven, het bloed gaat beter stromen en het immuunsysteem wordt versterkt. Je slaapt beter, ervaart meer rust en ontspanning, en voetreflexzonetherapie kan het uitvallen van het gevoel in vingers en tenen tegengaan.
  Voetreflex helpt verder om gifstoffen (restanten van de chemotherapie, medicijnen en/of door bestraling beschadigde cellen) versneld af te voeren, en kan misselijkheid en/of braken voorkomen.

  Een voetreflexbehandeling kan prima ingezet worden bij het herstel van kankerpatiënten voor, tijdens en na de behandelingen, en wordt uitgevoerd met zachte druk.
  Jolanda van Viersen werkt al 10 jaar als reflexzonetherapeut, en heeft de speciale training rond massage en kanker gevolgd bij de Stichting voor jou. Zij kan de behandelingen dan ook uitvoeren zonder risico op bijvoorbeeld overprikkeling. Elke behandeling wordt aangepast aan het specifieke klachtenbeeld van de individuele cliënt.
  Veel zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen vanuit de aanvullende verzekering rond ‘alternatieve geneeswijzen’.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply