Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ondersteuning bij een nieuwe levensfase
  Rate this post

  Iedere vrouw krijgt te maken met veranderingen die horen bij een nieuwe levensfase. Vooral in de perioden van zwanger- en moederschap vinden er veranderingen plaats op zowel fysiek als mentaal, ­emotioneel en energetisch niveau.

  Ik ben therapeut, kindertolk en yogadocent en geef al 15 jaar met veel plezier yogales. Sinds ik zelf moeder ben geworden in 2010, heb ik mij gespecialiseerd in yoga specifiek gericht op de vrouw. Zo geef ik zwangerschapsyoga, yoga voor moeders en hormoonyoga.
  Naast yoga kan ik je ook individuele begeleiding bieden bij allerlei mogelijke onbalansen die je ervaart; niet alleen tijdens de zwangerschap, maar ook bij vruchtbaarheidsproblematiek, hormoonklachten zoals PMS en migraine, stress / burn-out of andere lichamelijke en emotionele klachten, vermoeidheid en een laag energieniveau. Ook ondersteun ik je met een liefdevolle oplossing voor ‘problemen’ met en van je kind.
  Ieder mens is anders en heeft op ander niveau heling nodig; er is geen standaard methode. Vanuit de verschillende methoden die ik me eigen heb gemaakt (Regenesis, hypnotherapie, kindertolk en yoga), maak ik een unieke mix voor jou, waarbij de focus ligt op jouw zelfgenezend vermogen. Ik ben ook bereikbaar in het nieuw opgerichte centrum MENSENKIND in Culemborg.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply