Rate this post
 • Ondersteuning op een natuurlijke manier
  Rate this post

  Sinds begin maart heb ik een jongedame (14 jaar) onder behandeling met mysterieuze buikpijnklachten die van de ene op de andere dag ontstonden, maagzuur en afnemende energie. In eerste instantie zijn we begonnen met het aanpassen van het dieet. Dit had al vrij snel een goed effect op het maagzuur, maar de buikpijnklachten bleven.

  Tegelijkertijd werd een regulier traject ingezet door de kinderarts van het ziekenhuis. Hij zette een groot onderzoek in, en de uitkomst was een lactose-intollerantie en een heel nare darmparasiet, de Dientamoebe Fragilis. Deze veroorzaakt hevige buikpijnen en een enorm energie-verlies. Ondertussen kon deze jongedame al 8 weken niet naar school en was ze al 9 kilo afgevallen. Haar lichaam was een groot gevecht aan het leveren!
  We hebben haar dieet op lactose aangepast en zijn haar lichaam gaan ondersteunen met supplementen, en ik ben haar gaan scannen en behandelen met een thermografische scan en zapbehandeling van I-health. Dit werkt met verschillende frequenties op onder andere bacteriën, schimmels, parasieten en infecties. Daarnaast heb ik haar organen ondersteund met behulp van magneettherapie en lichttherapie. Direct na de eerste zapbehandeling waren de resultaten al zeer gunstig. Maar het bleek dat deze parasiet niet zomaar opgaf. Haar lichaam kon het nog niet langer vasthouden dan 2 dagen. Met behulp van thuisbehandelingen konden we haar om de dag behandelen, zodat haar herstel ingezet kon worden. Heel langzaam verbeterden de uitslagen van de meridiaan-metingen en begonnen haar waardes toe te nemen. Ondertussen kon ze de verbeteringen in haar buik en energieniveau beter vasthouden en zit er een stijgende lijn in haar herstel. Ze is er nog niet helemaal; een dusdanige infectie ondermijnt je hele systeem. Gelukkig kan ze zich nu weer gaan richten op haar school, en zich weer gaan bezighouden met puberzaken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply