Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Ondersteuning voor meer vitaliteit

  Iedereen wil graag oud(er) worden, maar het liefst wel zo gezond en vitaal mogelijk. De maximale ­levensverwachting stijgt nog elk jaar, dus daar ligt een uitdaging voor iedereen. Het blijkt bovendien dat we de snelheid waarmee we verouderen kunnen beïnvloeden.

  Een gezond leven helpt altijd iets. Veel gezonde buitenlucht en bewegen zijn zaken die het altijd goed doen, maar er is meer waar je op kunt letten zonder jezelf tekort te doen. Voorbeelden:
  – Stel je positief op in het leven
  – Zorg ervoor dat je niet te lang blijft rondlopen met stress
  – Drink met mate en eet niet te vaak geprepareerd eten
  – Blijf sociaal en hou je geest actief met bijvoorbeeld ­zelfontwikkeling

  Dit zijn aandachtspunten die niet alleen gelden voor de inwendige mens, maar ook voor een wijze van leven. Je ontspant zo meer en verzuurt niet. Je kunt op een ­prettige manier leven en oud(er) worden.

  Meer balans en vitaliteit
  Het Helperhart, centrum voor natuurgeneeskunde sinds 2006, ondersteunt volwassenen en kinderen voor meer balans en vitaliteit. De natuurgeneeskunde gaat uit van het stimuleren van het zelfgenezend vermogen. Ieder mens heeft dit zelfgenezend vermogen, alleen kan dit vermogen kleiner worden, waardoor klachten niet vanzelf meer overgaan en het lichaam geholpen moet worden. Via verschillende therapeutische en preventieve behandelingen kan dit vermogen versterkt en onderhouden worden. Dit houdt in dat er naar de mens in zijn totaliteit gekeken wordt en de oorzaak van de klacht(en) behandeld wordt.

  Behandelmethoden
  Een natuurgeneeskundige behandeling is gericht op de persoon in zijn totaliteit, zowel geestelijk als lichamelijk, ­emotioneel en energetisch. Daarbij worden ­verschillende behandelmethoden toegepast, zoals massage, voetreflex­ologie, voedingsadviezen, natuurlijke ­ondersteunende producten en coaching.

  Voor meer informatie kun je kijken op de website of bellen naar Het Helperhart.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply