Rate this post
 • ‘One of a kind’ tassen voor ‘one of a kind’ vrouwen
  Rate this post

  Met een duidelijke visie op elegant design en vrouwelijkheid en flink wat doorzettingsvermogen als ondernemer startte Eisa Ting in 2016 het label Jaemi Club. Met de gedachte ‘simplicity is the key­note of all true elegance’ reflecteert het label elegantie in haar eenvoud. Met een ‘no nonsense attitude’ staat Jaemi Club voor de zelf­bewuste vrouw die een krachtige indruk wil achterlaten. Het is een karaktereigenschap die iedere vrouw bezit, en daarom is Jaemi Club toegankelijk voor iedereen.

  Hangt aan iedere designertas nog een hoog prijskaartje? Nee, een designer bag is niet alleen weggelegd voor de elite. Hoogwaardig design past bij iedere vrouw. Niet voor niets staat Jaemi Club voor design dat thuishoort in iedere kast. Jonge vrouwen, oudere vrouwen: vergeet je finan­ciële status; Jaemi Club bestaat voor vrouwen ‘who simply want to have fun!’ En bij Jaemi Club begint plezier bij een toegankelijk prijskaartje.

  Tijdloos karakter
  Jaemi Club zijn ‘one of a kind’ designertassen die passen bij ‘one of a kind’ vrouwen. Eisa ziet het ontwerpproces als een ambacht; de kleine details en gevoel voor nuance maken het verschil. De ontwerpster laat zich inspireren door trends en haar eigen vooruitziende blik op een tijdloos karakter. Binnen de collectie ligt een sterke focus op vorm, kleur en detail, waardoor iedere Jaemi Club tas een eigenzinnige, krachtige uitstraling achterlaat. Jaemi Club past bij ‘day to day life’, en daarom ligt er een grote focus op het praktische gebruik. Iedere tas is gemaakt van hoogwaardig en kwalitatief uitstekend materiaal. Dat wordt afgemaakt met de opvallende signatuur van het label: elegante sieraaddetails en de prachtige kobaltblauwe voering die een unieke identiteit geven aan de collectie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply