Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • One hot mama!
  Rate this post

  Z.E.I. Lifestyle in Heerenveen is de zwangerschapskledingwinkel waar je absoluut heen moet als hippe en trendy zwangere vrouw.

  Zwangerschapskleding oubollig, saai en truttig? Echt niet! Dat is een vooroordeel dat nog steeds zoveel jonge vrouwen hebben. Als je zwanger bent, hoef je er echt niet als een zwangere muts, huismoeke of je oma eruit te zien. We hebben geen oversized jurken en megarare meegroeibroeken. Die tijd is voorbij!
  ‘Zwangerschapskleding draag je maar kort en is duur.’ Echt niet! Nog zo’n vooroordeel… Je trouwdag was kort en die was duur, en een avondje uit eten is naar verhouding duur, en daar geniet je maar kort van. Je bent zwanger en dat is juist de tijd dat je aandacht aan jezelf moet geven. Normaal loop je er ook mooi bij. Wij vinden dat je dat helemaal moet doen tijdens je zwangerschap. Je lijf verandert, en dan kun je wel wat extra zelfvertrouwen gebruiken.

  Voor elke stijl
  Wij hebben de juiste zwangerschapskleding voor elke beurs en voor elke stijl: ‘jong, hip en trendy’, ‘stoer maar vrouwelijk’, ‘stijlvol en elegant’ en ‘zakelijk en feestelijk’, maar ook ‘mooi in de eenvoud’.
  Z.E.I. Lifestyle / Z.E.I. Zwangerschapskleding is een van de grootste winkels op het gebied van positiekleding en borstvoedingskleding in Nederland. Wij hebben op 120 m2 alleen maar zwangerschapskleding en hebben de gehele collectie van Queen Mum, Queen Mum sisters, Love2Wait, Supermom, de bodyfashion van Noppies, de hotspots van Mama-Licious en de buiksieraden van Proud Mama in de winkel.
  Kom gezellig langs en wij zullen je laten zien dat je supergelikt als zwangere vrouw voor de dag kunt komen. Een echte ‘hot mama’…

  Ook voor niet-zwangeren
  Daarnaast is onze kledingcollectie ook perfect voor al die mama’s die (net of ooit) zijn bevallen, (nog) net niet het strakke buikje terug hebben en klaar zijn met de broeken die een cuprandje accentueert. Bij ons kleed jij je wel stoer en jong, en het past ook nog eens zonder robbels. Ook de dames die door omstandigheden een vollere buik hebben en hiervoor moeilijk leuke, hippe en trendy kleding kunnen vinden, kleden wij volop. 30% van onze klanten is niet zwanger…

  Kom gewoon gezellig langs, geef aan wat je wilt en zoekt en neem je tijd. Dat doen wij ook heel graag voor jou!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply