Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ongewenste haren zijn verleden tijd
  Rate this post

  Scheren gaat lekker snel, maar je krijgt dan vaak ook beschadigingen van de bovenste huidlaag, rode bultjes en jeuk. De volgende dag heb je alweer stugge stoppels, en soms zelfs ingegroeide haren. Kies voor definitief ontharen! Een geweldig apparaat voor definitief ontharen is het MedCos IPL-apparaat. ‘IPL’ staat voor ‘Intense Pulsed Light’ en is hoogenergetisch gepulseerd licht dat op de huid wordt gericht. Zo wordt er met de IPL een lichtflits op de huid afgegeven, waarna dit licht door het in de haar aanwezige pigment wordt omgezet in warmte en daardoor het haarzakje wordt vernietigd. Simpel gezegd wordt de haarwortel door de lichtflits vernietigd, waarna er geen haar meer uit kan groeien. 

  Alle plaatsen bij zowel mannen als vrouwen op het gehele lichaam waar overbeharing optreedt, zijn te behandelen.

  Voordat de behandeling begint, is er een intake, waarbij onder andere een uitleg wordt gegeven over de methode en waarbij met een testflits wordt bekeken of jouw huid geschikt is voor de behandeling. Al na de eerste behandeling is er zichtbaar resultaat. Dus waarom zou je nog harsen of epileren als je kunt overstappen op deze pijnloze en permanente manier van ontharen? Voordelen van MedCos IPL-ontharing:

  ⎫ nooit meer scheren, harsen, epileren of waxen

  ⎫ snel, veilig en uiterst efficiënt 

  ⎫ geen ingegroeide haartjes of stoppels

  ⎫ haarreductie van 80-90% na gemiddeld 8 behandelingen

  ⎫ kwaliteit en optimale veiligheid

  ⎫ vrijwel geheel pijnloos Voordelen ten opzichte van andere IPL-methoden:

  ⎫ geen gebruik van plakkerige gel tijdens de behandeling

  ⎫ sneller dan andere systemen (benen in 20 minuten in plaats van 1,5 uur)

  ⎫ je behandelaar is professioneel opgeleid

  ⎫ de machine is veilig en effectief

  ⎫ transparante voorlichting over de (on)mogelijkheden

  In drie stappen een mooie huid:
  Heb jij helemaal genoeg van je rimpels of grove poriën, littekens, pigmentvlekken of een doffe, verouderde en slappe huid? Dan is de MedCos MicroSkinPolish (MSP) behandeling iets voor jou.
  Het is een complete 3-in-1-behandeling die je huid verbetert en verjongt.

  Stap 1 Met behulp van microder­mabrasie worden dode huidcellen verwijderd en wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

  Stap 2 Met een ‘low level’ laser worden de ‘motortjes’ van de cellen geactiveerd en de doorbloeding gestimuleerd. Kleine oneffenheden in je huid worden opgevuld met hyaluronzuur.

  Stap 3 Als laatste wordt je huid gepolijst met een krachtig serum met actieve ingrediënten zoals vitaminen, anti-oxidanten en tamanu-olie.Het resultaat is een egale, gezonde en veerkrachtige huid.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply