Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Online begeleiding bij kanker

  Wanneer jij of een van je naasten te maken krijgt met kanker, staat je wereld op zijn kop. Naast de medische molen die je ingaat, gebeurt er mentaal ook veel met je. Je bent angstig en voelt veel onzekerheid over de toekomst. Hoe ga je verder? En hoe ga je om met je kinderen? Graag pak je je leven weer op zoals het was, en daar kun je wel een steuntje in de rug bij gebruiken. Bijvoorbeeld bij het vinden van een nieuw loopbaanperspectief.

  GZ-psycholoog Bettina Sari en loopbaancoach / trainer Karin Tibben, specialisten in rouw, verlies en leven, lanceren in 2019 een unieke formule voor een ieder die de diagnose ‘kanker’ heeft gekregen of hiermee te maken heeft gehad. Je kunt je zonder wachtlijst aanmelden voor een krachtig online stappenplan. In je eigen tijd, tempo en vertrouwde omgeving kun je deze programma’s volgen, waardoor je kwaliteit van leven wezenlijk toeneemt. Er zal onder andere een programma zijn voor ouders die te maken hebben met iemand met kanker in het gezin. Er worden praktische handvatten en tips geboden rond hoe je kunt omgaan met kinderen in zo’n heftige situatie.
  Interesse? Stuur een e-mailbericht.

  Naast het online aanbod gaan Bettina en Karin fysieke workshops verzorgen in de regio Amersfoort, genaamd ‘Vrouw zijn in een geschonden lichaam’. Alle vrouwen met borstkanker of gynaecologische kanker zijn van harte welkom om door middel van zelfonderzoek stil te staan bij hun lichaam en lichamelijkheid.
  Interesse? Stuur een e-mailbericht.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply