Rate this post
 • Online logopedie
  Rate this post

  Sinds 1989 staat De Praatmaat Groep voor klantgerichtheid, kwaliteit, kennis, kunde en een korte behandelduur. In onze praktijken, maar ook op locatie of aan huis (indien geïndiceerd) bieden wij preventie, onderzoek, behandeling, advies en begeleiding. Maar ook online logopedische hulp is mogelijk.

  Online logopedie is logopedische therapie via de internetverbinding. Dankzij online logopedie hoeven kinderen en volwassenen niet altijd meer in de praktijk te komen. Wij kunnen kinderen op afstand, middels beeld en geluid, begeleiden. Bovendien bevat het programma talloze spellen, die direct aansluiten op de belevingswereld van kinderen. Kinderen zijn door deze spellen gemakkelijk te motiveren. Dit betekent dat er snel resultaat kan worden geboekt.

  Leuk en uitdagend
  Het softwarepakket waar wij mee werken is ‘Presence Learning’. Dit programma is marktleider in de Verenigde Staten in online logopedie en online gedragstherapie. In dit programma zitten al onze therapiematerialen verwerkt en het is gemakkelijk in het gebruik voor de logo­pedist en de cliënt. Daarnaast bevat het ontelbaar veel games en oefeningen die logopedische therapie voor kinderen en volwassenen leuker en uitdagender maakt.

  Er zijn diverse werkwijzen mogelijk:
  – De cliënt komt om de week in de praktijk en krijgt de andere week online therapie
  – De cliënt volgt wekelijks online therapie
  – De cliënt volgt eerst logopedie in de praktijk en vervolgens online

  De voordelen van online logopedie op een rij:
  – Transparantie: zichtbaar maken van de vorderingen
  – Enthousiasme en plezier geven sneller resultaat
  – Besparing van reistijd
  – Kwaliteitslogopedie is voor een grotere groep mensen bereikbaar
  – Behandeling kan ook vanuit het buitenland of op vakantie

  Logopedische hulp
  Wij behandelen mensen met een hulpvraag op het gebied van taal, spraak, afwijkende mondgewoonten, ­communicatie, gehoor, slikken, stotteren en eet- en drinkproblemen bij baby’s en jonge kinderen. Heeft u problemen met spreken of slikken óf maakt u zich wel eens zorgen om de spraak van uw kind? Vraagt u zich af of de logopedist iets voor u zou kunnen betekenen? Neem eens kijkje op onze website www.depraatmaatgroep.nl of informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  Samen werken we aan het beste resultaat.
  Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply