Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ontdek de godin in jezelf
  Rate this post

  Ben je analytisch ingesteld of laat je je snel leiden door je emoties? Of ben je meer het verzorgende type of juist heel creatief of spiritueel? Ga mee op ontdekkingsreis en ontdek wat zeven mythische godinnen uit het oude Griekenland jou kunnen vertellen over vrouwelijk leiderschap en persoonlijke en professionele ontwikkeling.

  Suzanne Remmers ontmoet in haar praktijk niet alleen hoogopgeleide vrouwen en hoogbegaafde volwassenen om hen te begeleiden in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, maar geeft ook workshops. ‘De workshop ‘Godinnen in elke vrouw’ is speciaal bestemd voor vrouwelijke professionals die zelfbewust sturing willen geven aan hun eigen leven en werk en daarin willen leren en ontwikkelen’, legt ze uit.

  Zeven godinnen
  De zeven godinnen geven bepaalde innerlijke krachten en patronen weer en hun verhaal en levenshouding is universeel en van alle tijden. Je bent je er misschien niet van bewust, maar deze innerlijke krachten zijn van nature in elke vrouw, dus ook in jou, aanwezig. Door jouw eigen voorkeuren, jouw opvoeding en leefomstandigheden komen ze meer of minder tot ontwikkeling. De karaktertrekken van de ene godin zullen bij jou sterker vertegenwoordigd zijn dan die van een andere, maar elk hebben ze invloed op je werk en je leven. Welke godinnen in jou zou je graag wat meer aandacht willen schenken? En welke mogen wel eventjes wat minder luid en duidelijk van zich laten horen? En welke godinnen helpen je om te realiseren wat jij graag wilt?

  Kennismaking
  ‘Tijdens de workshop maak je kennis met de zeven godinnen, hoe ze meer en minder krachtig in jou aanwezig zijn, je motiveren en zin geven aan wat je doet’, vervolgt Suzanne. ‘Ze hebben invloed op jouw relaties met anderen.
  Niet alleen in je werk, maar ook in de privésfeer. Ontdek wat je van hen kunt leren, maar ook wat je van hen wílt leren en wat dat vraagt van jouw ­vrouwelijk leiderschap in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply