Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ontdek de mogelijkheden die jij hebt!
  Rate this post

  Vandaag de dag wordt er veel van ons gevraagd, waardoor je jezelf al gauw uit het oog verliest. Gevolg hiervan, als dit vaak voorkomt, kan zijn dat je je opgejaagd voelt, slecht slaapt, futloos en onzeker voelt, je niet meer tot rust kunt komen, vergeetachtig wordt, hoofdpijn, rugpijn en andere lichamelijke klachten krijgt, een kort lontje en/of huilbuien hebt, eetbuien krijgt of juist niet meer eet, waardoor je je ook nog eens zorgen gaat maken over je gewicht enzovoort. Kortom: stress!

  Wat als je door een paar simpele en pragmatische tools en technieken het leven kunt gaan leiden dat je altijd al wilde? Zou je daar dan voor kiezen? De Access Bars™ van Access Consciousness™ kunnen je hierbij helpen. Access Bars™ is een lichaams-energetisch proces dat gaat over 32 drukpunten op je hoofd. Deze drukpunten staan voor verschillende contexten in je leven, zoals geld, controle, vreugde, verdriet, dankbaarheid, vriendelijkheid en heling. Door deze punten in verschillende combinaties heel zacht aan te raken, ontlaad je alle gedachten, gevoelens en emoties die op dat specifieke punt opgeslagen liggen. Deze onnodige en overbodige informatie in de vorm van gedachten, gevoelens en emoties zorgen voor ruis en blokkades in je leven, waardoor er klachten als stress, slecht slapen, piekeren, snel geïrriteerd zijn, verminderde eetlust, angsten, depressie of een burn-out ontstaan. Het één volgt het ander op, waardoor je vastloopt.

  Coaching
  Wat we merken, is dat een combinatie tussen lichaamswerk (Access Bars™) en coaching (verbal processing) een gouden greep blijkt. Deze combinatie zorgt ervoor dat jij je lichaam en geest eerst ontdoet van overbodige en onnodige ballast, waardoor er ruimte komt voor nieuwe en andere mogelijkheden. Mogelijkheden die je daarvoor wellicht niet voor mogelijk hebt gehouden.

  Snel resultaat
  Sinds we Access Bars™ hebben toegevoegd aan ons arsenaal, zien we dat het aantal coachingssessies met de helft is afgenomen. Daar waar we eerst zo’n 6 tot 8 sessies hielden, hebben cliënten nu nog 3 of 4 sessies nodig om het resultaat te boeken dat ze willen en nodig hebben.

  Bert Wagenaar en Bianca Andeweg
  Innerlijke Kracht Training & Coaching

  Over ons

  Met Innerlijke Kracht Training & Coaching richten wij ons op effectieve communicatie, het vergroten van bewustzijn en persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit doen we door te werken met methodieken als NLP, Access Consciousness™ en Oplossingsgericht Werken.
  Na een depressieve periode (Bert) en een burn-out (Bianca) hebben we ons, los van elkaar, gericht op onze persoonlijke ontwikkeling. Hier zijn we de afgelopen 15 jaar veel mee in de weer geweest en ondertussen kunnen we wel zeggen dat we veel ervaring hebben met betrekking tot wat werkt en wat niet werkt als het gaat om effectief veranderen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply