Rate this post
 • Ontdek de vele facetten van het mediumschap
  Rate this post

  Heb jij ook wel eens het gevoel dat er meer is en dat je soms dingen voelt die er helemaal niet zijn of die je niet kunt verklaren? Ieder mens heeft intuïtie, alleen heeft de een die meer ontwikkeld dan de ander.

  Jouw leven is een reis van ontdekking naar je Zelf, omdat het leven je voorziet van ervaringen die je in contact brengen met de diepte van wie jij bent als een eeuwig ontwikkelend mens. Mediumschap helpt je dichter bij jezelf te komen, te leren luisteren naar de fluisteringen van jouw ziel, jouw essentie. Het leert je in alle hectiek van dit leven vooral ook trouw te zijn aan wat jij nodig hebt in het leven om er het beste voor jezelf uit te halen waardoor je een meer verbonden leven dat trouw is aan jou kunt ervaren!
  Wil je kennismaken met het mediumschap en voelen of dat ook iets voor jou kan betekenen? Loop jij aan tegen bepaalde zaken in je leven? Ben je nieuwsgierig naar een demonstratie mediumschap en hoe dat gaat? Heb je healing nodig of denk je aan het volgen van een training op het gebied van mediumschap? Kom dan naar de Open Dag op zaterdag 10 oktober in de Zwanenhof in Zenderen!
  Het Centrum voor Mediumschap en Training verhuist medio ­augustus naar een vaste locatie bij de ­Zwanenhof met behoud van eigen activiteiten en identiteit, maar wel met de mogelijkheid tot meer verbinding met de Zwanenhof op diverse onderdelen. Je bent van harte welkom om op deze Open Dag kennis te maken met het mediumschap, de mediums en alle facetten van het mediumschap die het Centrum voor Mediumschap en Training te bieden heeft op deze bijzondere locatie! Het mediumschap heeft in de Zwanenhof in de afgelopen jaren een prominente plek gekregen en is inmiddels een huis van samenkomst voor studenten en geïnteresseerden uit de hele wereld die willen kennismaken of trainen op het gebied van ­mediumschap. Ik hoop je daar te ontmoeten!

  Zie voor het programma van De Zwanenhof www.zwanenhof.com.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply