Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ontdek de helende kracht in jezelf
  Rate this post

  Heb jij ook het gevoel dat er meer is tussen hemel en aarde? En vraag jij je weleens af waarom bepaalde ervaringen jou overkomen? Wat zou het geweldig zijn als je je ervan bewust zou zijn dat wij allemaal kwaliteiten in ons hebben waarmee we een positieve invloed uit kunnen oefenen op ons leven en onze gezondheid. Hoe? Door je te richten op de helende kracht in jezelf.

  Sandra Valk liep tien jaar geleden ook met deze vragen rond en sindsdien is haar leven enorm veranderd. ‘Maar wel in positieve zin hoor’, vertelt ze enthousiast. ‘Jarenlang was ik chronisch ziek. Ik had last van allergieën, astma en een ernstige huidziekte. Een groot deel van mijn leven bracht ik in ziekenhuizen door. Ik heb mij vaak af­gevraagd waarom ik zo ziek was en wat ik eraan kon doen om mijn gezondheid te verbeteren.’

  Mijn mooiste lessen
  In de zoektocht naar antwoorden op deze vragen volgde Sandra diverse opleidingen en therapieën. ‘Ik wilde mijn bewustzijn vergroten over mijzelf, mijn gezondheid en de mensheid’, legt ze uit. ‘Ik kwam erachter dat wij meer zijn dan alleen ons lichaam. Wij zijn bewustzijn en bestaan uit energie. Energie kun je positief beïnvloeden. Toen ik leerde van mezelf te houden en om naar mezelf en mijn lichaam te luisteren, is alles beter geworden. Mijn gezondheid is sindsdien met sprongen vooruit gegaan. Achteraf gezien hebben mijn grootste uitdagingen mij de mooiste lessen geleerd. Die zijn nu een bron van inspiratie om anderen verder te kunnen helpen.’

  Passie en gedrevenheid
  Met haar uitgebreide scholing en persoonlijke ervaring als achtergrond zet Sandra zich nu vol passie in als coach, healer, docent en inspirator. ‘Je kunt bij mij terecht voor individuele begeleiding en consulten. Ik geef trainingen en workshops op het gebied van bewustzijn, geluk en energiewerk. Niet alleen ik, maar iedereen kan leren hoe je de helende krachten in jezelf of in anderen kunt aanboren. Ik vind het belangrijk dat mensen zich realiseren dat zij zelf veel kunnen doen aan hun ontwikkeling en gezondheid. Dit kan door meer te gaan luisteren naar je eigen ingevingen en intuïtie en door te doen wat goed voelt. Bij ziekte speelt er vaak een emotionele oorzaak mee. Dan is ver­betering mogelijk. Met healing, begeleiding en training kan ik mijn cliënten een eind op weg helpen. Ik doe dit werk vanuit mijn hart: met passie en gedrevenheid. Boven alles ben ik gewoon een mens. Niet zweverig, maar juist aards. Ik houd van het leven, de mensen om mij heen, van lachen en van delen, van eten, van dansen, van bewegen, van wijn en van de natuur’, lacht Sandra.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply