Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ontdek het ‘genot van de overgang’
  Rate this post

  Op dit moment voel je je wellicht helemaal overgeleverd aan de veranderingen die de overgang met zich meebrengt. Voel je je heen en weer geslingerd door onvoorspelbare lichamelijke klachten, stemmingswisselingen of depressieve gedachten? Door een gevoel van controleverlies? Of misschien wil je deze instabiliteit juist voorkomen. Mindfulness tijdens de overgang kan een stap in de goede richting zijn.

  Accepteren is een relatie aangaan met de realiteit. De realiteit is dat je toch echt in de overgang zit. Je ertegen verzetten omdat je de klachten, opvliegers, nachtelijk transpireren en dergelijke niet wilt, betekent dat je energie steekt in iets wat onvermijdelijk bij het leven ­­hoort. Waar je energie in steekt, groeit. De klachten lijken dan ook erger te worden. Na het volgen van de training blijken vrouwen beter te gaan slapen en minder last van overgangsklachten, stress en spanning te hebben gedurende de menopauze. Spreekt het je aan om de voor jou misschien onzekere periode van de overgang met interesse en vertrouwen door te gaan, neem dan gerust contact op met Sonja van der Vlist van praktijk Mindfulness Rise and Shine, voor een geheel vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.
  Sonja kan je allerlei technieken aanleren om je te helpen, waaronder meditatievormen, zodat jij ook het ‘genot van de overgang’ kunt ontdekken en je in je kracht komt te staan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply