Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ontdek je talenten en valkuilen
  Rate this post

  De ODC-drijfverentest brengt natuurlijke talenten en onbewuste drijfveren in kaart. De uitslag laat zien welke eigenschappen écht bij je passen en welke minder. Daarnaast wordt duidelijk welke competenties je ontwikkeld hebt, of nog goed ontwikkelbaar zijn, en welke juist minder goed of niet.

  In mijn praktijk voor coaching en leiderschapsontwikkeling gebruik ik de ODC-meting om inzicht te geven in iemands valkuilen en ontwikkelkansen, om daar effectief richting aan te kunnen geven. Bij re-integratie na ziekte of stressklachten luistert het namelijk nauw dat je werk, je rol en je ambities goed aansluiten bij je natuurlijke capaciteiten.
  Of je competenties worden aangedreven vanuit je natuurlijke drijfveren maakt namelijk een enorm verschil in de effectiviteit van je werk en de energie die het je kost.
  Een ODC-meting start met het invullen van een korte online test, gevolgd door een persoonlijk adviesgesprek en een uitgebreide schriftelijke rapportage.

  Drijfveren en competenties
  De ODC-drijfverentest is gebaseerd op het werk van de Zwitserse psychiater en psycholoog Carl Gustav Jung. De test sluit aan op zijn visie dat ons gedrag in belangrijke mate wordt gedreven door onbewuste patronen die doorgaans op jonge leeftijd zijn ontstaan. Daarmee heeft de ODC-test een grote meerwaarde ten opzichte van veel andere tests, omdat deze zowel op bewust als onbewust niveau jouw drijfveren en competenties in kaart brengt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply