Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Ontdek jezelf

    Ken jij jezelf? Weet jij wie je bent? We leven in een luidruchtige wereld, waar iedereen zich wil laten horen. Durf jij jezelf over te geven aan de stilte? Je kunt rust brengen in jezelf door afstand te nemen van je gedachten en alles wat ze beïnvloedt. Loslaten kun je leren.

    Stilte brengt je bij de waarheid. In stilte kun je tot de kern van alle acties komen, van jezelf en van alles om je heen. Innerlijke stilte wordt dan ook wel ‘bewust zijn’ genoemd. Wanneer ons hele wezen in een volledige staat van stilte is, kan ons hart openen en ben je in staat om te ontvangen. Je maakt contact met ‘de bron’ en je leert jezelf opnieuw ontdekken. Dan is het mogelijk om oude patronen, overtuigingen en gewoontes los te laten. Geef jezelf dus een pauze en geniet van de stilte en de kracht die steeds aanwezig is. Door dagelijks Qigong oefeningen te doen, kom je in een staat van bewust zijn. Door middel van zachte bewegingen en met aandacht naar binnen stroomt de Qi door je hele lichaam tot diep in al je cellen. Je bent in staat jezelf te genezen, blokkades worden opgeheven en je voelt je een ander mens, vitaal en gezonder.

    In juli 2016 heb ik, Anny Chery Stevens, de opleiding voor Holistisch Qigong Therapie in Maleisië gevolgd, waardoor ik nu nog meer bewust ben van mijn missie en taak als Zhi Neng Qigong instructrice en therapeute: ik geef de Chinese bewegingsleer en wijsheid door aan anderen.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply