Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
  • Rate this post

    Misschien heb je je wel eens afgevraagd hoe je leven er op dit moment uit zou zien als je in een ander land was geboren of onder andere omstandigheden was opgegroeid. Waarschijnlijk totaal anders dan nu, maar toch ben je diep van binnen wel diezelfde persoon. De aanleg, je Blueprint of ware ‘ik’, is niet anders, maar alles wat je hebt meegemaakt draagt eraan bij tot wie je nu bent.

    Wellicht heb je al gemediteerd, coachingsgesprekken gevoerd en vele boeken gelezen maar heb je nooit ontdekt wat je al die tijd zocht: wie ben jij nu echt zonder al die opgelegde overtuigingen over jezelf en conditioneringen van buitenaf. Als je je eenmaal bewust bent van je blauwdruk, krijgen obstakels en uitdagingen een andere betekenis en verdiept je leven zich naar meer jezelf zijn. Een relaxtere moeder, collega en vrouw is een effect van te weten wat jouw fundament is.

    ‘Jouw Blueprint biedt je een fris nieuw perspectief op je leven. En als je volgens jouw Blueprint gaat léven, ondervind je meteen hoe moeiteloos en leuk het leven eigenlijk is’, weet Adriana Adriaanse. ‘Ik verzorg weekenden en retreats waarin je op een ontspannen manier kennismaakt met boeiende informatie die over jou gaat om je leven inzichtelijk te maken. Dit gebeurt aan de hand van de karmische astrologie. Je hoeft niet in astrologie te geloven om voordeel uit deze kennis te halen, maar het is een feit dat het je diepste kernkwesties zal verklaren.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply