Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ontharen: ook voor de man!
  Rate this post

  Het taboe van waxen / ontharing werd eerst weer doorbroken door surfers, zwemkampioenen en ­wielrenners. Vandaag de dag staat een steeds gevarieerdere groep van de mannelijke bevolking open voor deze behandeling. Steeds vaker laat de man rug, schouders en benen ontdoen van zijn haren.

  Bij Bodyland ontvangen we mannen die hetero of homo zijn. Iedereen is welkom met zijn eigen voorkeur en doel. Hygiëne en schoonheid zijn de twee voornaamste redenen voor het waxen van het lichaam. Het waxen zorgt ervoor dat de spiermassa beter tot zijn recht kan komen en dat het gemakkelijker wordt om bijvoorbeeld zonnebank­producten aan te brengen, en steeds meer vrouwen vinden het ‘cool’.
  Ontharen wordt meer en meer een onderdeel van het nieuwe schoonheidsideaal. Speciaal ontworpen wax voor de gevoelige huid van de man helpt om de behandeling zo prettig mogelijk te doen aanvoelen.
  Bij Bodyland in Zwijndrecht laat je je professioneel waxen voor een mooi en langdurig resultaat!

  Boyzilian
  Bij een Boyzilian wax voor mannen worden alle haren verwijderd in het schaamstreekgebied en bilnaad, met als resultaat een zachte huid, zonder irritaties. Voorafgaand aan de behandeling wordt besproken welke haren worden weggehaald.

  Gezicht
  In het gezicht waxen we bij de heren oren en neus. Dit zijn twee plekken waarbij de man last kan hebben van overbeharing. Je kunt de haren met een trimmer kort maken, maar waxen geeft een langer effect en zorgt ervoor dat haren zachter en in mindere mate terugkomen.
  De wenkbrauwen worden bij heren ook wel gedaan, maar in mindere mate dan bij een vrouw, en meestal als er sprake is van ‘one brow’. Hierbij lopen de wenkbrauwen over in elkaar.

  Lichaam
  Op het lichaam worden de borst, buik en rug vaak onthaard bij de man. Zeker als de winter voorbij is, willen ­mannen graag van hun wintervacht af om hun lichaam goed te kunnen tonen. De buik en borst wordt in één behandeling gedaan en hier wordt dan de rug of worden de benen aan toegevoegd. Dit is per persoon verschillend en afhankelijk van de haargroei.

  Dus gun jij jezelf of gun je je man een lekker glad lichaam, laat die dan waxen bij Bodyland. Want als nieuwe klant krijg je op je eerste afspraak 50% korting op je behandeling. Zo ga je voor een prikkie een gladde en verkoelende zomer tegemoet!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply