Rate this post
 • Ontmantel je stress met LifeCoaching
  Rate this post

  Je voelt je oververmoeid. Niks geeft ­voldoening. Of het nu gaat over werk, je sociale leven of drukke gezinsleven. Je piekert veel, hebt vage lichamelijke klachten en voelt je voortdurend getrest. Kortom: je wilt jezelf terug en verlangt naar rust en energie. Herkenbaar? Dan is LifeCoaching misschien iets voor jou.

  LifeCoaching is een vorm van coaching die het leven van de mens onder de loep neemt. Door LifeCoaching ontdek je hoe je je levensgeluk kunt vergroten. Stress en oververmoeidheid zijn grote verstoorders van dat levensgeluk. Externe omstandigheden – werk niet leuk vinden, een scheiding – leiden tot stress. Maar meer nog dan zulke externe omstandigheden zijn het onze ­eigen onbewuste negatieve gedachten over onszelf die stress versterken en in stand ­houden. Wat ik als LifeCoach doe, is de cliënt zijn of haar belemmerende gedachte- en gedragspatronen te laten onderzoeken, die de stress triggeren en versterken. Inzicht krijgen hierin is het halve werk. Als je jouw stressreacties eenmaal herkent en erkent – jouw stress hebt ontmanteld -, ben je in staat om hier effectiever gedrag voor in de plaats te stellen.

  Als LifeCoach doe ik een afwisselend beroep op het lichaam, denken, voelen, ervaren en doen. Je hebt dit allemaal nodig om te bereiken wat je wilt: een gelukkiger leven, met af en toe wat gezonde stress.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply