Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (2 stemmen)
 • Ontspannen door je zwangerschap heen
  4/4 - (2 stemmen)

  Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Om zo vitaal mogelijk je zwangerschap door te komen, is het een goed idee om je op te geven voor een cursus zwangerschapsyoga.

  De zwangerschap is een fase in je leven waarin signalen van je lichaam heel duidelijk aanwezig zijn omdat er zoveel verandert. Contact maken met je lichaam en je kindje is daarom een belangrijk onderdeel van de lessen. Daarnaast is er ook aandacht voor de voorbereiding op de bevalling en de transformatie tot moeder.
  In de cursus zwangerschapsyoga van 10 lessen staat vooral het ontspannen en contact maken met je kindje centraal. Daarnaast is er ook aandacht voor je lichaamshouding en de adem en bereid je je met zwangerschapsyoga voor op de bevalling. Het laatste kwartier drinken we thee en kun je vragen stellen of ervaringen uitwisselen.
  Het is een doorlopende groep. Tussen de 20 en 25 weken starten is ideaal, maar je mag ook eerder of later beginnen. Verlengen tot aan de bevallingsdatum is mogelijk.
  Eén keer in de 6-8 weken is er een partnerles. Hierbij bespreken we de rol van je partner tijdens de zwangerschap en de bevalling. Deze les is inbegrepen bij de 10 lessen.
  Zwangerschapsyoga is geschikt voor iedere aanstaande moeder die de zwangerschap ­bewust wil beleven en zich goed wil voor­bereiden op de bevalling. De cursus is op ­maandagavond in Al Nour (Blekerstraat 17) en op woensdagavond in het Hortus Huys (Grote Kruisstraat 3). De lessen worden gegeven door Thea Smit, gediplomeerd docent yoga en ­zwangerschapsyoga.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply