Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ontspannen door je zwangerschap heen
  Rate this post

  Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Om zo vitaal mogelijk je zwangerschap door te komen, is het een goed idee om je op te geven voor een cursus zwangerschapsyoga.

  Zwangerschapsyoga is een geweldige manier om bezig te zijn met je zwangerschap en met je ongeboren kindje, en om je voor te bereiden op de bevalling.
  Patricia van der Kroft-Greven is gediplomeerd yogadocente. Ze heeft de 4-jarige opleiding gevolgd bij Intensieve Yogascholing Utrecht, en de opleiding bij PureYoga voor de zwangerschapsyoga. Bovendien is ze erkend door de Vereniging van Yogadocenten Nederland en de Europese Yoga Unie. In haar studio geeft ze authentieke hatha yoga, die niet gericht is op gymnastiek, maar voor het grootste deel bestaat uit de beoefening van de lichaams­houdingen (asana’s) en de ademtechnieken. Tijdens de lessen leer je het verschil te voelen tussen ontspannen zijn en gespannen zijn. En hoe je kunt zorgen dat je ontspannen kunt blijven, ook tijdens de bevalling. De adem speelt hierin een belangrijke rol. Patricia geeft de yoga in een behaaglijke ruimte, waar het lekker warm is door vloerverwarming, waar je helemaal tot rust kunt komen. ­Persoonlijke aandacht staat voorop, en je krijgt tips waarmee je ook zelf thuis aan de slag kunt gaan.
  De docente heeft zelf kinderen, en weet dus wat het is om zwanger te zijn en wat er komt kijken bij een bevalling.
  Je kunt je aanmelden vanaf 14 weken zwanger en het is op elk moment mogelijk om in te stromen. Door de ontspannings- en ademoefeningen leer je om het zo aangenaam mogelijk te maken om volop van de zwangerschap te kunnen genieten!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply