Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ontspannen leven & werken
  Rate this post

  We leven en werken in een snel veranderende omgeving. Hoe kun je je staande houden tussen al die veranderingen en toch nog zinvol en plezierig leven?

  In de drukte van alle dag kun je het gevoel hebben dat je achter de feiten aanloopt en niet toekomt aan de dingen die werkelijk belangrijk zijn. Heb je een gevoel van onbalans? Voel je je gestresst? Mis je overzicht, structuur en ontspanning? Dan kan het een uitkomst zijn om je te laten begeleiden door een professional.

  Judith Schaap is professional organizer en eigenaar van Judith Support. Het is haar passie om mensen te begeleiden, zodat ze in staat zijn te leven, werken en ontspannen zoals ze dat graag willen en het beste bij hun persoonlijkheid past.

  Word effectiever
  Judith: ‘Er wordt veel gevraagd van werknemers en leidinggevenden. Het is inmiddels een kunst om effectief met doelen, taken en tijd om te gaan en daarbij de werkrelaties gezond te houden. Wil je meer uit je werkdag halen? Wil je graag je tijd en energie besteden aan kerntaken? Minder structureel overwerken en meer tijd voor jezelf hebben? Ik bied trainingen aan waarin je leert wat nodig is en welke keuzes je moet maken voor een blijvende verandering. Naast één-op-één maatwerktraining bied ik ook workshops voor kleine groepen aan. Het zijn trainingen op het gebied van organisatie van werk, persoonlijke effectiviteit, timemanagement en ‘werk en privé in balans’. Tijdens de training werken we samen, met als resultaat meer grip op je werk en energiebalans en overzicht en rust, zowel om je heen als in je hoofd.’

  Waar krijg je energie van?
  Loop je in je werk niet alleen tegen de organisatie van je werk aan, maar twijfel je bijvoorbeeld of je op de goede plek zit? Geeft je werk je geen voldoening meer? Samen met Judith kun je bekijken of jouw kwaliteiten wel optimaal tot hun recht komen in je huidige baan. In een coachtraject komen allerlei aspecten aan bod, zoals inzicht in vragen als ‘wat vind ik leuk?’, ‘wat kan ik allemaal?’, ‘waar krijg ik energie van?’ en ‘wat zijn belangrijke waarden voor mij en hoe bereik ik wat ik wil?’ Je krijgt handvatten om goede keuzes voor de toekomst te maken.

  Ook je huis op orde
  Als het gaat om je huis, kan Judith je helpen met het organiseren en structureren van je woning, huishouding en administratie. Je krijgt advies en leert nieuwe vaardig­heden aan om van je huis weer een overzichtelijk en fijn thuis te maken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply