Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Ontspannen op weg naar herstel

    Op weg naar herstel van een ziekte is het belangrijk dat je lichaam zich ontspant, zodat het zijn zelfhelende werk optimaal kan doen. Met Reiki kun je zorgen voor die ontspanning. Reiki is een Japanse behandelmethode, waarbij de behandelaar via de handen energie doorgeeft. Het woord betekent dan ook ‘universele levensenergie’.

    Bij ziekte is het vaak zo dat je de opgebouwde spanning niet meer kunt loslaten. De energie, die normaal door je lichaam stroomt, is dan geblokkeerd. Om die energie weer te laten stromen en je weer lekker in je vel te voelen, kun je voor een Reiki-consult terecht bij Juliëtte van Gent. Zij geeft gedurende ongeveer een uur, met behulp van haar handen, de universele levensenergie door, terwijl je gekleed op de ­behandeltafel ligt. Dit contact voelt heel aangenaam, en wordt vaak ervaren als een wel­dadige warmte die door je lichaam stroomt. Het zelfgenezend vermogen wordt aangesproken, zodat je helingsproces op gang komt. Maar het heeft ook effecten op je emoties: je gaat je rustiger en vitaler voelen en bent meer in balans.
    Reiki kan ook helpen bij het beantwoorden van dieperliggende levensvragen als ‘Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik?’ De antwoorden op deze vragen geven jou een stuk duidelijkheid en rust en bevordert jouw persoonlijke ­groeiproces. Zo kun je jouw levenspad vol energie vervolgen!

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply